Kako su građani Srbije reagovali na Google Street View vozilo

0

NextWEB hosting
NextWEB hosting

“Guglov” servis “Strit vju” pokrio je dobar deo Srbije, a vozila tehnološkog giganta privukla su i pažnju slučajnih prolaznika u srpskim gradovima.

“Guglov” servis “Strit vju” pokrio je dobar deo Srbije, a vozila tehnološkog giganta privukla su i pažnju slučajnih prolaznika u srpskim gradovima. Izbor ovih susreta može da se vidi na Tviter profilu koji prati zanimljive prizore “uhvaćene” kamerama “Gugla”. Na profilu @streetviewfunny mogu se videti najzanimljiviji prizori iz našeg okruženja.

street view Kako su građani Srbije reagovali na Google Street View vozilo

Većina građana Srbije ne krije oduševljenje i koristi priliku za profi poziranje, ne bi li im ono donelo trenutak slave.

BtUmeZICUAAOUt4 Kako su građani Srbije reagovali na Google Street View vozilo

Neki i nisu baš orni za saradnju. Mladić koji nije delio oduševljenje svojih sugrađana, iskoristio je priliku da “počasti” Gugl “srednjim prstom”.

BtZiDhkCEAAn0o6 Kako su građani Srbije reagovali na Google Street View vozilo

Guglov automobil, koji je snimao srpske gradove za potrebe servisa „Strit vju“, zabeležio je u Novom Sadu policijsku poteru za pljačkašem zlatare. Ekskluzivne fotografije potere za pljačkašima dostupne su na Guglovom servisu celom svetu. Gugl je snimio hapšenje naoružanih razbojnika koji su u oktobru prošle godine pokušali da opljačkaju jednu zlataru u novosadskoj Železničkoj ulici.

434960 potera9 ig Kako su građani Srbije reagovali na Google Street View vozilo

(Personal Magazine)

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR