Nedeljni horoskop od 13. do 19. jula

0
831
NextWEB hosting

NextWEB hosting

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate…

OVAN (21. 3.  20. 4)

Posao  Uočavate problem i maksimalno ste usmereni na to da ga bar ublažite, ukoliko već ne možete da ga otklonite. Vredno radite, što će uroditi plodom. Nije dovoljno nešto poželeti, neophodna je velika upornost da se to i ostvari. Narednih dana biće izražene najpozitivnije karakteristike znaka, zato se potrudite i iskoristite ih. Poželjno je da imate što više obaveza, jer ste ušli u povoljan period kad sve teče glatko.

Ljubav  Šarmom, sanjalačkim pogledima i tajanstvenim osmehom naprosto izluđujete jednog Lava. Biće svega u neograničenim količinama, a najviše strasti.

Zdravlje  Osim lupanja srca, zdravi ste kao dren.

BIK (21. 4.  21. 5)

Posao – Posao je najzad krenuo, što potvrđuje i konkretna finansijska podrška. Ali, nemojte da se uspavate, već ovo stanje shvatite kao prolazno. Nalazite se na kraju jednog ne baš prijatnog, ali ni lošeg životnog perioda. Nedoumica u kom smeru bi trebalo da krenete jako vas opterećuje. Okrenuti ste pre svega materijalnim stvarima, potrudite se da pojačate duhovnu komponentu.

Ljubav  Tokom narednih dana jedan Blizanac ili Devica postaće vaša simpatija. U pitanju je inteligentna, emotivna i pomalo sitničava osoba.

Zdravlje  Zbog prevelike količine slatkiša mogući su problemi sa stomakom.

BLIZANCI (22. 5.  21. 6)

Posao – Mnogo radite, a rezultati nisu uočljivi. Naredna sedmica povoljna je za pisanje, učenje i sve poslove koji zahtevaju kombinatoriku. Konstantno ste u nekoj vrsti afekta, bilo da se radi o besu, svadljivosti ili impulsivnosti. Ukoliko primetite da stvari idu pogrešnim putem, pokušajte da se ne nervirate. Bavljenje sportom u kombinaciji sa meditacijom daće zapanjujuće rezultate. Dobro funkcionišete samo ukoliko radite na sebi.

Ljubav  Na emotivni život veoma malo možete da utičete, jer gotovo sve bitnije odluke zavise od partnera.

Zdravlje  Ukoliko ishrana bude uravnotežena, nećete imati zdravstvenih problema.

RAK (22. 6.  22. 7)

Posao – Tek krajem jula očekujte poboljšanje. To što ste realista ovog puta se i te kako isplatilo, jer ste dobili na vremenu i izbegli nerviranja. Događaji se ne odvijaju onako kako ste zamislili, zato ih samo posmatrate i mirno čekate svojih pet minuta. Oko vas je pravi haos, ali vi se odlično snalazite. Jedan od razloga jeste to što verujete planetama koje vas „teraju“ na oprez.

Ljubav  Prija vam kućna atmosfera, još kada bi tu mogao da se nađe i pripadnik vašeg znaka – čista poezija. Obradujte voljeno biće nečim slatkim.

Zdravlje  Manji problemi sa stomakom, plućima i virusnim infekcijama.

LAV (23. 7.  22. 8)

Posao – Nikako se ne mirite sa činjenicom da su stvari oko vas haotične. Želite da napravite red i u tome ćete uspeti, ali samo uz timsku saradnju. U ovom periodu završićete poslove koji su dugo bili u zastoju. Ovaj period može se okarakterisati kao težak rad, ali i osnova budućeg uspeha. Nije preporučljivo da istovremeno radite više stvari jer lako može doći do raznih neprijatnosti.

Ljubav  Po glavi vam se motaju misli vezane za veliku ljubav. Poželećete da je sretnete, ali ne pomišljajte na to, jer ste odavno zaboravljeni.

Zdravlje  Probleme sa zubima, kostima i razne sitne nezgode možete da izbegnete opreznim ponašanjem.

DEVICA (23. 8.  22. 9)

Posao – Tokom ovog perioda mogući su, ali ne i neizbežni, finansijski problemi, svađe sa pretpostavljenima i razne intrige. Zbog lošeg planetarnog aspekta verovatno ćete doživeti stresnu situaciju, ali srećom sve će brzo ispraviti i proći. Strpite se još nekoliko dana, mirno završite započete poslove i sačekajte da se planetarna situacija sredi. Bićete kao novi.

Ljubav  Jedan Ovan ili Bik opčinjeni su vašim čarima. Ali, ne savetuje se ništa osim kratkog flerta, jer planetarni uticaji nagoveštavaju svađe i razočaranja.

Zdravlje  Moguće su infekcije, upale i manji problemi sa krvotokom.

VAGA (23. 9.  22. 10)

Posao – Jako vam prija timski rad, nažalost, spoljašnje okolnosti utiču na to da se ne odvija onako kako biste želeli. Ovih dana verovatno ćete biti upleteni u loše poslovne poteze. U narednom periodu intuicija će biti izuzetno naglašena, pa eto odgovora na neka spontana rešenja. Pažljivo uočavate tuđe mane, a svojih niste svesni. Morate se preispitati i krenuti sa velikim spremanjem ispred vlastitog praga.

Ljubav  Veza sa Blizancem ili Devicom trenutno je u krizi, jer se roditelji ili prijatelji previše mešaju u vaš život.

Zdravlje  U ovom periodu nervni sistem biće prilično nadražen, međutim, ukoliko budete dovoljno oprezni sve će biti u redu.

ŠKORPIJA (23. 10.  22. 11)

Posao  Poslovi se odvijaju bez problema, ali je moguć sukob sa zakonom. Međutim, ne brinite jer ste sve učinili da vam ništa ne može nauditi. Većina Škorpija je prilično neurotična, pa nije u stanju da na vreme uoči lepa događanja, a upravo ste u žiži fantastičnih zbivanja – zato prestanite da kukate i prepustite se uživanju. Mirno sačekajte pravi trenutak da kažete istinu u lice.

Ljubav  Očekuje vas strasna veza sa ozbiljnim i praktičnim Jarcem. Iako ste mu sušta suprotnost, jako mu se dopadate i fenomenalno funkcionišete zajedno.

Zdravlje  Zubobolja bi mogla da vam pokvari raspoloženje narednih dana.

STRELAC (23. 11.  21. 12)

PosaoOvih dana očekujte unapređenje praćeno više moralnom nego materijalnom satisfakcijom. Prija vam saznanje da to što radite obavljate na najbolji mogući način. Već dugo očekujete novac, ali ni u ovom periodu neće stići. Ukoliko budete pametni, manje pričali, a više radili, napravićete čuda.

Ljubav  Idealna kombinacija u narednom periodu jeste Lav. Zato, ukoliko vam se ukaže prilika da se družite sa Lavovima, nemojte je propustiti.

Zdravlje  Pod uslovom da izađete na kraj sa viškom energije i gomilom interesovanja, sve će biti u redu. U protivnom, očekuju vas psihički problemi. Bavite se rekreacijom ili nekim sportom.

JARAC (22. 12.  20. 1)

Posao – Novca ni na vidiku, ali zato poslovi samo izviru. Međutim, ne brinite mnogo jer će sve vrlo brzo doći na svoje mesto. Raspoloženje je veoma nestabilno i umesto da se bacite na konkretne stvari, opterećujete se nekorisnim idejama i besmislicama. Budite direktniji kada je reč o vlastitim potrebama. Ukoliko ne možete lepim, onda vičite.

Ljubav  Kako ste partneru rekli sve što mislite, samo ste ga zaintrigirali. U pitanju je Strelac koji je rešio da krene u napad i zadobije vaše poverenje.

Zdravlje  Prolazni problemi sa žučnom kesom ili jetrom. Potrebno je više pažnje da posvetite zdravlju.

VODOLIJA (21. 1.  19. 2)

PosaoNezadovoljni ste poslom, međuljudskim odnosima i zaradom. Kad bolje razmislite, jedini spas je da odete na odmor, a u međuvremenu će se mnoge stvari raščistiti. Iako ne želite da budete mučenik, vi to stvarno jeste, samo je pitanje koliko ste toga svesni. Dokle ćete o sebi da stvarate lažnu predstavu? Pokušajte da oslušnete stvarne fizičke mogućnosti i da se shodno tome ponašate. Precenjivanje može biti kontraproduktivno.

Ljubav  Loše raspoloženje potiskivaćete u zagrljaju Vage, Bika ili Škorpije. Biće ludo i nezaboravno. Na druge ostavljate veoma lep utisak.

Zdravlje  Tegobe sa mokraćnim putevima, žlezdama sa unutrašnjim lučenjem i ginekološki problemi.

RIBE (20. 2.  20. 3)

Posao – Sve poslove obavljate korektno, ali ne želite da se u njih previše unosite, jer to utiče na lepotu. Iako je finansijska situacija kritična, uspevate da vladate sobom. Vratili ste mir i ne želite ni po koju cenu da ga izgubite.

Ljubav  Najidealniji ljubavni partneri su Vaga ili Jarac, pa se potrudite da budete što više u njihovom društvu. Raka izbegavajte, jer je spreman da vas izneveri.

Zdravlje  Imate osećaj da je zdravstvena kriza za vama i da ste se oporavili. Budite pažljiviji u saobraćaju.

novosti.rs

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR