Ove devojke su ostavile bez daha posetioce Exita: Svi su gledali samo u njih! (FOTO GALERIJA)

0
NextWEB hosting

Prva noć Exita 2014 protekla je u sjajnoj atmosferi i dobrom raspoloženju, a neobična atrakcija ostavila je veliki broj posetilaca, posebno jačeg pola, bez reči…

„Voda Voda” se vratila!

Posle nekoliko godina pauze, omiljena voda u originalnoj i prepoznatljivoj ambalaži ponovo je na našem tržištu. Ova kompanija svoj povratak obeležila je na originalan način, na ovogodišnjem Exit festivalu.

Više desetina zgodnih devojaka, obučenih u duge, elegantne, ali dovoljno provokativne haljine da privuku pažnju publike, a naročito muškog dela, šetalo je terasom Tvrđave.

Što provokativnim haljinama, što vrtoglavo visokim potpeticama, lepe devojke sa širokim osmehom nisu mogle da ostanu neprimećene, a njihova pojava mamila je posetioce na stejdžu „Gorkog lista”.

Atrakcija večeri bile su i njihove koleginice na „štulama”. Ove fantastične dame promoterke su „Voda Vode”, koja se na velika vrata vratila pojavom na ovogodišnjem Exit festivalu.

Oduševljeni posetioci sa čuđenjem su posmatrali lepe devojke kako vešto hodaju na izuzetno dugim štulama, a mnogi su poželeli i da se slikaju sa njima.

Ljubazne dame rado su im izlazile u susret, pa je tako i na ovom delu tvrđave bilo veoma zabavno.

(Dnevno)

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

nineteen − eight =