Ovih sedam vrsta fotografija hitno izbrišite sa Fejsbuka!

0
826
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Retki su oni koji nemaju Fejsbuk profil. Svakog dana se na ovoj mreži objave milioni fotografija korisnika širom sveta. Ali, nije svaka od njih dobrodošla. Pogledajte sedam tipova fotografija koje nikako ne bi trebali postavljati na profil. U jednoj anketi sprovedenoj među korisnicima Fejsbuka, korisnici su se izjasnili koje ih fotografije virtualnih prijatelja najviše živciraju.

Fotografije Vas i partnera

Divno je uživati s voljenom osobom, ali konstantna potreba da pred drugima dokazujete ljubav nije nimalo zanimljiva.

Hrana kao dokaz da jedete

Hej, svi mi jedemo! Ovo je u poslednje vrijeme najzastupljeniji trend na društvenim mrežama koji je retko više ikome zanimljiv. Dakle, osim ako vas u goste nije pozvao lično Džejmi Oliver, verujte nam na reč, nema toga što možete jesti, a da vašim prijateljima bude zanimljivo.

Selfiji

Svima je već po malo muka od ovog trenda. Vaša glava koja se vidi polovično ili cela uslikana iz vaše ruke nikome nije interesantna.

Fotografije kućnih ljubimaca

Istina, slatki čupavci jesu velike zvezde na društvenim mrežama, ali od jutra do večeri bombardovati prijatelje slikama svake njihove poze je potpuno besmisleno.

Poziranje u bikiniju

Ovo je odličan način da pokažete svoju savršenu liniju. Ali, ako na vašoj listi prijatelja ima onih koje ne poznajete lično ili onih s kojima samo poslovno komunicirate, razmislite stvarno želite li im poslati ove “razgolićene“ fotografije.

Stopala, savršen manikir i bazen ili more

Ovo je trend koji su i zvezde dugo podržavale. Složićete se da besmisleniji sadržaj fotografije ne postoji.

Hej, vidi mene, na moru sam – Dokazi o letovanju

Peščana oaza koju ste otkrili na novoj destinaciji je sigurno svima zanimljiva, ali čemu služe fotografije s plaže pune turista? Hoćete da dokažete prijateljima da ste na odmoru?

(Pravda/Dnevno.hr)

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR