Ovo je najbolji selfi telefon (FOTO/VIDEO)

0
655
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Dan koji će selfi generacija slaviti doživotno je stigao, ultimativni selfi telefon je stigao!

Selfi generacija?! O, da! Znate, to su oni koji vole da slikaju sami sebe prednjom (ili poleđinskom kamerom, samo im onda fali pola glave) i da slike u nekontrolisanom broju kače na društvene mreže. Baš pre neki dan smo imali priliku da vidimo glavu jedne korisnice Instagrama, kojun pratimo zarad mira u kući, bukvalno iz svih uglova – sa podignutom i spuštenom kosom, dabome i to sve u pola sata. Selfi „zaluđenici“ dobili svoj ultimativni gedžet – selfi telefon!

Telefon izrađuje Sony, kodno ime mu je bilo Gina, a u svet stiže pod nazivom Xperia C3. Ima prednju kameru rezolucije pet megapiksela, Led blic (!!!) odmah pored nje i softver za ulepšavanje lica. Radiće „pegla“ k’o u spotovima našeg poznatog reditelja… ali tu su i 3D efekti, maske, tekst i druge sličice koje možete ubaciti uz selfi fotku.

Telefon ima poleđinsku kameru rezolucije osam megapiksela, HD rezoluciju displeja, dijagonale pet i po inča, internu memoriju od osam gigabajta, proširivu microSD Karticama do 128 GB, četvorojezgarni Qualcomm procesor na 1.2 gigaherca i jedan gigabajt RAM memorije. Baterija je relativno skromnih 2.500 mAh. Od veza tu su 3G, NFC, Bluetooth, audio 3.5 mm, microUSB, dve SIM kartice i prepoznatljivi OmniBalance dizajn Sony korporacije. Telefon će prvo stići u Kinu, a zatim kreće u svet, ali cena nije objavljena.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR