PORNO TAJKUN: Ruski milijarder dva puta zvao Hitnu nakon seksa s primabalerinom (FOTO)

0
1242
NextWEB hosting
NextWEB hosting

– Bol u njegovim leđima je bio toliko jak da smo zvali hitnu dva puta, ali mu lekovi koje su mu dali nisu pomogli. Trenutno ne može ustati, pa je primoran da leži na krevetu – rekla je nekadašnja balerina teatra Boljšoj objašnjavajući kako je njen ljubavnik posle seksa sa njom imao snažne bolove u leđima pa su morali da pozovu Hitnu pomoć

Ruski milijarder Bakhtijar Salimov (45) završio je u bolnici nakon seksa san primabalerinom Anastazijom Volčkovom (38).

Prema pisanju ruskog Life News, Vočkova je izjavila da je njen ljubavnik posle seksa imao snažne bolove u leđima, pa su morali da zovu Hitnu pomoć.

– Bahtijar se jednostavno nije mogao podići iz kreveta. Taj smo dan bili na večeri da proslavimo što smo ponovno zajedno. Posle smo se ispružili i opuštali na kauču. Tog dana nije vežbao, osim što smo dva puta vodili ljubav – rekla je nekadašnja balerina teatra Boljšoj.

Ona je iz tog teatra pre deset godina izbačena, da bi kasnije rekla kako je prestižni teatar bordel i da teraju plesačice na seks s tajkunima.

– Bol u njegovim leđima je bio toliko jak da smo zvali hitnu dva puta, ali mu lekovi koje su mu dali nisu pomogli. Trenutno ne može ustati, pa je primoran da leži na krevetu – rekla je Volčkova.

(Telegraf.rs)

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR