Proročanstvo ruskog astrologa: Očekuju nas užasna vremena, a bolje će biti tek 2020. godine!

0

NextWEB hosting
NextWEB hosting

‘Ekonomska kriza će drmati svet još dugo, a iz nje će kao pobednik izaći Rusija’ tvrdi ovaj astrolog.

Najpoznatiji ruski astrolog Pavel Globa je davne 2009. godine rekao da bi ljudi u julu i avgustu 2014. trebalo da izbegavaju avionske letove.

– Najverovatnije, u julu – avgustu treba očekivati talas avionskih nesreća, pa bih savetovao da se svi uzdrže od letova u svim pravcima. U decembru i januaru 2015. dramatično će porasti opasnost od zemljotresa, posebno u vodama Pacifika – rekao je on tada.

On je prvi put predstavio svoja proročanstva 80-ih godina prošlog veka  i tada je rekao da će se SSSR uskoro raspasti i da će na leto 1991. godine Moskva biti okupirana tenkovima.

Kako sam Globa tvrdi, 85 odsto njegovih proročanstava se ispunilo. Ovo su još neka od njegovih predviđanja:

Kako on kaže, ekonomska kriza će trajati do 2020. godine. SAD čekaju teška vremena, a Ukrajina i Evropska unija prestaće da postoje.

– Za dolar će naredne dve godine biti veoma teške, iako se kolaps američke valute još neće dogoditi. Najteže vreme za dolar nastupa 2017-2018. Dolar će potpuno devalvirati, novčanice će lepiti preko zidova u toaletima i neće znati šta će sa njima. U tom smislu, evro je pouzdanija valuta – rekao je tada Globa.

Umesto Evropske unije pojaviće se nekoliko saveza. Zemlje Skandinavije i Pribaltika formiraće Severni savez, a Francuska, Italija i Španija će se ujediniti u Južnoevropski savez. Evropska unija će možda i opstati kao formacija, ali samo na papiru.

Blok NATO će prvo malo ojačati, ali će zatim prestati da postoji.

Do kraja 2020. godine sve države će preživeti teška vremena, ali će na kraju teških godina Rusija postati moćna imperija i novi svetski lider.

Na kraju 2020. godine čitavo čovečanstvo će se konačno oprostiti od krize, koja će biti nazvana “Druga velika depresija”.

(Dnevno)

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

Uključena je moderacija komentara. Vašem komentaru može biti potrebno određeno vreme da se pojavi.