Tresao je malu bebu do smrti: Plakala je dok je on igrao igrice na PlayStationu

0
847
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Otac Mark Sandland ( 28 ) iz Velike Britanije je na sudu tvrdio da je imao epileptični napad . No sudija je utvrdio da je lagao i osudio ga na osam godina zatvora
Piše : Ivana Živko Izvor:24sata.hr

Britanac Mark Sandland ( 28 ) osuđen je na osam godina zatvora jer je ubio ćerku Aimee – Rose staru pet nedelja . Smetalo mu je , naime , što beba plače dok on igra igrice na PlayStationu . Bebu je u napadu besa zgrabio i tresao .
Na sudu se branio da je imao epileptični napadaj te nijekao ubistvo jer nije bilo namere . Rekao je da nije bio svestan onoga što radi te da je , čim je došao k sebi i vidio bebu ispod sebe , nazvao Hitnu pomoć . Sudija je zaključio da laže te da povrede koje je devojčica imala govore same za sebe .
Povrede po licu , grudima , abdomenu , kukovima , rukama i nogama


Bebi je naneo povrede po licu , grudima , abdomenu , kukovima , rukama i nogama . Umrla je u bolnici u Londonu četiri dana nakon napada u novembru 2012. godine .
Na dan napada majka devojčice bila je predavanju na fakultetu . Tokom pauze poslala je Marku poruku u kojoj ga je pitala kako je Aimee – Rose , a on joj je odgovorio kako “ beba nije začepila otkako je ona otišla “ , piše u sredu BBC .

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR