U urgentni doneo zmiju kao dokaz da ga je ujela!

0
821
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Nenad Ć. (82) iz Beograda zaprepastio je medicinsko osoblje i sve one koji su se našli na Odeljenju urgentne medicine prokupačke bolnice jer je u kesi doneo zmiju, kao dokaz da ga je ugrizla.

Kako je za Južne vesti potvrdila dr Marija Despotović, portparolka prokupačke bolnice, Nenad je u urgentni došao bez uputa u popodnevnim satima.

„Dežurni lekar ga je odmah pitala kakav problem ima i on je odgovorio da ga je u travi ujela zmija. Pošto je ona tražila detaljnije objašnjenje, odnosno pitala ga je da li je siguran da je to bila zmija, Nenad je smireno rekao da će da im pokaže da jeste“, priča Despotovićeva.

Svi u Urgentom su, kako su nam potvrdili, pomislili da će on da izvadi mobilni telefon i pokaže im sliku zmije.

„On je onda iz torbe koju je nosio izvukao plastičnu kesu u kojoj je bila zmija. Svi su se zaprepastili, čuli su se i neki kratki vrisci, a Nenad je izneo kesu sa zmijom napolje i predao je rodbini koja je došla sa njim“, kažu u prokupačkom Odeljenju urgentne medicine.

Kako je objasnio, zmija iz trave ujela ga je za desnu šaku, što se i videlo. Primio je potrebnu terapiju, zadržan je par sati zbog praćenja stanja, a onda u dobrom opštem stanju pušten kući.

Ipak, Nenadov postupak je sve iznenadio, a nakon prvog utiska zaprepašćenja, događaj su svi kroz smeh kasnije prepričavali, pišu Južne vesti.

(Alo/Juzne vesti)

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR