Uvek lepa: Monika Beluči

0
2247
NextWEB hosting
Žena za sva vremena!
NextWEB hosting

Pedesetogodišnja italijanska glumica još uvek žari i pali svojom „večnom“ lepotom. Smatra se za najlepšu ženu na svetu svih vremena. Retka kombinacija savršenih crta lica i zanosih oblina donela joj je titulu seks-simbola. Muškarci je redovno svrstavaju u sam vrh svojih izbora lepote i seksipila.

 

Najlepša dama dana: Monika Beluči

Foto: Facebook

Uspešnu karijeru je započela sa 16. godina radeći kao model. Zatim se 1988. godine seli u Milano kako bi napredovala u modnom svetu. Počela je radi za prestižne modne kuće iz Pariza i Njujorka.
U toku te godine uzima časove glume da bi 1990. godine dobila svoju prvu ulogu u TV filmu „Život sa sinovima„. Narednih godina igrala je u još nekoliko filmova, gde se pojavljivala gola.

 

Najlepša dama dana: Monika Beluči

Foto: Facebook

Svetsku slavu stiče 2000. godine sa italijanskim filmom „Malena“. Za ulogu je nominovana Nagradom publike na Evropskom filmskom festivalu. Potom su usledli filmovi „Pakt sa vukovima“, „Otpozadi“, „Jecaji sunca“, „Stradanje Hristovo“, „Matriks 2, 3“ i drugi. Svake naredne godine je angažovana u najmanje četiri filma godišnje. Trenutno snima film „Na mlečnom putu“ koji režira Emir Kusturica.

 

Najlepša dama dana: Monika Beluči

Foto: Facebook

Šest godina je bila verena za italijanskog glumca Nikolu Farona sa kojim se rastala. Venčala se 1999. godine sa poznatim francuskim glumcem Vensanom Kaselom, sa kojim ima dve ćerke Devu (2004) i Leoni (2010).

 

Foto: Facebook
Izvor:srbijadanas.com
 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR