Bijonse, vrati mi dete!

0

NextWEB hosting
NextWEB hosting

Njujorčanka tvrdi da je ona prava majka male Blu Ajvi i zahteva odštetu!

Još dok je Bijonse bila trudna, snimak na kom izgleda kao da ima jastuk ispod haljine, umesto trudničkog stomačića, podstakao je glasine o tome da se najmoćniji par muzičke scene obratio surogat-majci za pomoć.

Dodajte tome glasine da se Bijonse i Jay Z ne slažu baš najbolje proteklih meseci, i eto prilike za njihove pomahnitale fanove da daju sebi oduška.

Među njima je i Tina Sils, koja je podnela tužbu protiv moćnog muzičkog para u kojoj navodi da je ona prava majka njihove ćerke.

Silsova zahteva da se urade laboratorijski testovi i analize koji će „nedvosmisleno pokazati“ da je ona majka male Blu Ajvi. Bijonse i Jay Z nisu se oglasili povodom ove tužbe.

Silsova je, inače, tužbe u kojima tvrdi da je ona prava majka nečijeg deteta podnela protiv Maraje Keri, Dženet Džekson (vezano za decu Majkla Džeksona), vojvotkinje Kejt Midlton…

Možda najluđa tužba koju je podnela tiče se Kim Kardašijan, kojoj je u sudskim dokumentima napisala da će odustati od tužbe ako njen suprug Kanije Vest pristane da snimi album sa sinom Silsove.

(Mondo)

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR