Cecu u Sarajevu čuva više od 200 specijalaca!

0

NextWEB hosting
NextWEB hosting

SARAJEVO – Svetlanu Cecu Ražnatović čuvaće više od 200 specijalno obučenih policajaca na njenom koncertu koji će prvi put nakon rata održati 30. avgusta u istočnom Sarajevu na stadionu „Slavija“.

Folk diva u glavni grad Bosne i Hercegovine stići će na dan koncerta i već po sletanju, na aerodromu će je čekati obezbeđenje.

– Organizatori koncerta odlučili su da pored redovnog obezbeđenja angažuju dodatnih 200 specijalaca koji će praviti štit oko Cece i koji će je pratiti u stopu. Na ovakav korak odlučili su se zbog manjih protesta koji su se pojavili na društvenim mrežama. Iako se u njima ne spominje da bi Ceci na bilo koji način neko mogao da naškodi, ljudi iz organizacije su ipak pojačali obezbeđenje. Sarajlije sa nestrpljenjem iščekuju koncert i karte za njega su već rasprodate, rekao je izvor koji je upućen u celu organizaciju koncerta i dodaje da se Ceca odmah nakon nastupa vraća u Srbiju.

– Ceca se u Sarajevu neće zadržavati, odmah nakon koncerta sa svojim timom saradnika se vraća u Beograd. Najveća folk zvezda na Balkanu uveliko se sprema za spektakl na stadionu u Sarajevu, pa će se tako presvlačiti dva puta, a imaće i specijalnog gosta. Njeni saradnici su već istakli da je svu pozitivnu energiju usmerila na taj koncert, dok je pitanje bezbednosti prepustila stručnim ljudima, rekao je izvor.

Izvor: Pulsonlajn / Pravda

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

Uključena je moderacija komentara. Vašem komentaru može biti potrebno određeno vreme da se pojavi.