DOBRE VESTI: Skupljen novac za lečenje trogodišnje Lane Jokić!

0
655
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Za samo dva meseca skupljena je suma od 58.305 dolara koja je bila neophodna za lečenje trogodišnje Lane Jokić u SAD

Novac za lečenje Lane Jokić skupljen je u celokupnom iznosu za dva meseca.

Saopštenje Humanitarne fondacije Novi Beograd prenosimo u celosti:

“Humanitarna fondacija Novi Beograd sa ponosom saopštava da su sakupljena sredstva za operaciju naše korisnice, trogodišnje Lane Jokić.

Akcija prikupljanja pomoći je trajala dva meseca, i za taj period je sakupljena suma od 58.305 dolara. Novac je prebačen na račun klinike u Sent Luisu, SAD, na kojoj malu Lanu čeka operacija koja bi trebalo da otkloni posledice cerebralne paralize, bolesti sa kojom se Lana suočavala od samog rođenja.

Ono što nam uliva nadu i ohrabruje nas je podatak da ogroman procenat dece uspeva da savlada bolest uz pomoć operativnog postupka koji primenjuje ova klinika u Sjedinjenim državama.

Mnogi su učestvovali u kampanji prikupljanja pomoći, a svima dugujemo veliku zahvaljnost. Zbog njihovog truda, gesta, i pomoći mala Lana ima priliku da napravi prvi korak.

Humanitarna fondacija nastavlja da pomaže svojim korisnicima pod sloganom “jednaka šansa za sve”. Želimo sve da podsetimo da je vaše malo nekome mnogo, i da možete mnogo pomoći našim korisnicima – deci, odraslima i institucijama kojima je pomoć najpotrebnija.”

(Telegraf.rs)

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR