IZNENAĐENJE: U centru Grocke postavljeno idejno rešenje ulice od centra do crkve

0

NextWEB hosting
NextWEB hosting

Veliki broj građana koji je posetio 47. Gročanske svečanosti bio je iznenađen tablom  sa idejnim rešenjem nastavka uređenja ulice koji je postavljena kod mosta  u centru Grocke.

Idejno rešenje nastavka uređenja gročanske čaršije mogao se videti u centru Grocke. U pitanju je deo ulice Bulevar oslobođenja od šetališta do crkve tj. do Smederevskog puta.

Razni političari su se smenjivali do 2012. godine, ali niko nije pokazao veliko interesovanje za završetak ove ulice, koja je na neki način ogledalo same opštine. Kako saznajemo završeno je idejno rešenje, a uskoro se očekuje završetak i glavnog projekta, bez kojeg ne mogu ni da počnu radovi. Ulica će biti urađena u retro stilu, sa drvoredom i kandelaberima, a kaldrma će ostati, i neće se presvlačiti asfaltom.

Nakon završetka same ulice, ona će postati jednosmerna, a na desnoj strani predviđena su parking mesta. Vikendom bi ova ulica trebala da bude pretvorena u pešačku zonu, ali oko toga još nije ništa zvanično dogovoreno. Sigurno da će građani cele naše opštine biti jako zadovoljni što će se ovaj gorući problem verovatno rešiti u toku sledeće godine.

IMG_20140802_132039

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR