Kulturno-omladinska razmena Pirota i Grocke

0

NextWEB hosting
NextWEB hosting

Projekat „Mladi su zakon – Pirotski okrug“, sprovodi Udruženje građana „Vizija“ Pirot, finasira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

U okviru programa, jedna od aktivnosti je i organizovanje omladinske volonterske akcije, u cilju podrške mladima u područjima pogođenim majskim popalavama.

Na sugestiju Ministarstva omladine i sporta, omladinska udruženja iz Pirotskog okruga sarađuju sa Kancelarijom za mlade Grocka, pa samim tim i sprovode omladinsku volontersku akciju u opštini Grocka.

Volonterska akcija podrazumeva druženje mladih iz svih opština Pirotskog okruga (Pirot, Babušnica, Bela Palanka, Dimitrovgrad), sa mladima iz opštine Grocka, kao i organizovanje raznih kulturnih događaja.

23.08.2014 Godine u okviru volonterske akcije organizovaće se sledeći kulturni događaji u Centru Grocke (plato):

– U 18 časova Izložba fotografija Stare planine, koje su fotografisali profesionalni fotografi iz Udruženja „Fokus“ iz Pirota. Radi se o 30 najboljih fotografija Stare planine.

-U 18:30 časova Stand up komedija u izvođenju Lazara Živkovića iz Babušnice, koji na duhovit način, na lokalnom dijalektu, prikazuje naše naravi.

-U 19 časova Pozorišna komedija „Rasprodaja snova“, u izvođenju mladih glumaca iz pozorišta „Hristo Botev“ iz Dimitrovgrada, u režiji Delče Gigova, a po tekstu Elizabete Georgiev.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR