Majka nestale Ivane Podraščić: Pustite me da se odmorim od nje!

0
645
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Već 25 dana ništa se ne zna o nestaloj Ivani Podraščić (14) iz Beograda. Njena majka ne deluje zabrinuto i na upite o svojoj ćerki odgovara: “Pustite me da se malo odmorim od nje!”

– Nema nikakvih novosti. Sve što smo imali, kazali smo policiji, i sad me ostavite da se malo odmorim od nje – rekla je Nada Podraščić za “Informer”.

Komšije o nestaloj Ivani imaju samo reči hvale, kao i o njenom bratu i sestri. Kako pretpostavljaju, Ivana je otišla od kuće “kako bi se spasila bede i jada”. Ivanina sestra (16) požalila se kod komšinice da joj sestra danima ne dolazi kući i da joj je telefon isključen, pa je susetka odlučila da prijavi njen nestanank.

– Nikolina je došla kod mene i rekla da joj nema sestre. Istu noć preko Fejsbuka oglasili smo njen nestanak, alarmirana je policija, a ujutro smo odštampali plakate sa Ivaninom slikom i izlepili celu Batajnicu. Ali, Ivanin otac išao je za nama i cepao plakate. Centar za socijalni rad u više navrata je dolazio kod Podraščića, ali ne znam šta se desilo…  Već strepim da se sa Ivanom desilo nešto strašno – priča zabrinuta komšinica.

Ona kaže da je Ivanin otac Drago dobar majstor, ali da popije sve što zaradi, a o ćerkinom nestanku nije obavestio čak ni sestru koja živi na Floridi.

Izvor: Informer / Pressonline

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR