Opština Grocka: Objavljen iznos od humanitarnih koncerata održanih za najugroženije

0
911
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Opština Grocka: Objavljen iznos od humanitarnih koncerata održanih za ugrožene u poplavama.

Kako je objavio zvanični sajt opštine Grocka u okviru 47. Gročanskih svečanosti održana su dva humanitarna koncerta grupe Amadeus i Vlade Georgieva,a sav prihod od prodatih karata otići će za pomoć ugroženima u nedavnim poplavama koje su zadesile našu opštinu.

Prodato je 4256 karata i ukupan prihod iznosi 1 064 000 dinara od pomenuta dva koncerta. Predsednik opštine Grocka Stefan Dilberović izjavio je da organizatorski tim nije zadovoljan prikupljenim iznosom, uz napomenu da nas vreme nije poslužilo prvog dana kada je održan koncert grupe “Amadeus“, ali da je ovo ipak značajna suma novca.

“Sav novac prikupljen od humanitarnih koncerata biće uplaćen na namenski račun, na kome se već nalaze sredstva donirana od dela primanja opštinskih funkcionera i radnika opštinske uprave kojeg su se odrekli povodom ove nesreće koja je zadesila građane opštine Grocka. U narednom periodu, odlučićemo kome i na koji način ćemo podeliti ova sredstva najugroženijima “- izjavio je predsednik.

Ovom prilikom predsednik opštine Grocka Stefan Dilberović se zahvalio svima koji su doprineli da se 47. Gročanske svečanosti uspešno završe, a posebno se zahvalio učesnicima humanitarnih koncerata grupi Amadeus i Vladi Georgievu, ali i svim radnicima opštinske uprave i javnih preduzeća bez kojih ove svečanosti ne bi ni mogle da se održe, kao i gostima, učesnicima, i svim posetiocima.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR