POVRATAK ’90-IH: Serija koja je obeležila jednu deceniju ponovo na malim ekranima? (VIDEO)

0
708
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Postoji li bolji dokaz da nam vreme najvećeg kiča i šunda opet diše za vratom, barem što se tiče televizije i interneta? Nakon reprize ‘Srećnih ljudi’ koji nas svake večeri, obarajući rekorde gledanosti, podsećaju da se nije mnogo toga promenilo od doba sankcija, Slobe, Mire, JUL-a i ostalih propratnih pojava devedesetih godina prošlog veka, stiže nam rimejk još jedne ‘vesele’ serije.

Glavni akteri nekada popularnog „BB Show“ – a, koji se devedesetih pretežno emitovao na televiziji Pink, danas su najavili ponovno okupljanje snimkom koji je Boris Bizetić postavio na svoj Jutjub kanal.

– To što ja izgledam isto kao pre 12 godina ne znači da je ovo repriza. Koja je sad godina? – pita se Anita, starija ćerka Borisa Bizetića.

– Sine, 2014 – odgovara joj koleginica, a ujedno i tetka Ksenija.

Nažalost jeste. Godina je 2014. i nije se mnogo toga promenilo. Čak se i BB Show pompezno vraća.

Boris i ekipa nisu precizirali na kom kanalu će biti emitovani njihovi najnoviji fazoni ali su najavili da će prva epizoda biti 8. septembra.

Podsetimo, „BB Show“ je svojevremeno doživeo preko 500 epizoda… Šta reći? I šta nas sledeće čeka iz „paklene kuhinje” devedesetih godina?

(Dnevno)

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR