SPS-ov ROMEO: Bajatović vozio 200 na sat da bi se video sa devojkom Mađaricom?

0
NextWEB hosting

Vest da direktor “Srbijagasa” ima devojku najviše je obradovala njegovog oca Vladimira, koji poručuje: Nema veze da li je Ruskinja ili Mađarica, samo nek se skrasi

Dušan Bajatović, direktor “Srbijagasa” i potpredsednik SPS, za Mađarsku je jurio kao sumanut plašeći se da ne zakasni na sastanak sa famoznom devojkom zgog koje je potpuno izgubio glavu!

– Imao je hitan sastanak, što ga je omelo da stigne na vreme, pa je zbog ljubavi, rekao šoferu da nagazi na gas. Nikada ga nismo videli srećnog i zaljubljenog. Ne otkriva ko je devojka koja mu je zapala za oko, ali viđaju se u Mađarskoj – navodi izvor Kurira i dodaje:

– Njemu se više smučilo da mu devojke prilaze zbog moći i novca. Ovo je drugačije, ona i nema baš jasnu predstavu ko je on u Srbiji.

Bajatović, na pitanje zašto krije romansu zbog koje je njegov vozač prekršio zakon, kaže:

– Nema potrebe da budete maštoviti.

FOTO TANJUG / TANJA VALIC

Međutim, ova vest je jako obradovala njegovo oca Velimira koji kaže:

– Nema veze da li je Ruskinja ili Mađarica, samo neka više nađe neku koju će dovesti u kuću, pa da doživim da dobijem unuka ili unuku. Našoj sreći ne bi bilo kraja kada bi se naš Dule oženio. A on samo radi, radi – rekao je otac Vladimir.

Podsećamo, visoki funkcioner SPS-a uhvaćen je na auto-putu Novi Sad-Subotica kako službenim automobilom “audi 8″, kojim je upravljao njegov vozač, juri 210 na sat.

(Telegraf.rs)

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

five + 2 =