Ako sretnete ovu kontrolorku, bežite glavom bez obzira, imali kartu ili ne! (FOTO)

0
831
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Radnica kontrole putnika u gradskom saobraćajnom prevozu je pre nekoliko dana na liniji 15 u Beogradu vređala putnike i maltretirala penzionere. Njeno bahato ponašanje doživelo je vrhunac kada je devojku koja joj je ukazala da nema prava da se tako ophodi prema putnicima nazvala ‘đubretarom’ i zapretila joj fizičkim nasiljem.

Prema rečima osobe koja je svedočila bezobraznom ponašanju kontrolorke na liniji 15, njeno ponašanje je bilo sramotno. Kontrolorka je vređala putnika bez karte i ponašala se bez trunke poštovanja prema starijim građanima.

„Kada sam joj rekla, na najlepši mogući način da nema prava tako da se ophodi prema putnicima nazvala me je ‘đubretarom’ i pozivala da izadjemo napolje ‘da se obračunamo’.
Nadam se da će dobiti odgovarajuću sankciju i da ovakve osobe više neće imati priliku da predstavljaju bilo koju službu”, napisala je devojka koja je postavila fotografiju kontrolorke na Fejsbuk.

Ona ističe da je kod sebe imala kartu, a da je kontrolorku razbesnelo to što je odlučila da njeno neprofesionalno ponašanje dokumentuje. Spornu situaciju je snimila, što je kontrolorku dodatno razbesnelo.

Devojka je kontrolorku odmah prijavila Bus Plusu, a oni su je zamolili da im pošalje snimak, i kasnije poslali odgovor da će ispitati ponašanje svoje zaposlene, uz dodatne preporuke putnici:

S obzirom na to da je priča o bahatoj kontrolorki, kao i njena fotografija objavljena na društvenoj mreži Fejsbuk, veoma brzo su se oglasili i drugi, koji su takođe imali „čast” da dotičnu sretnu i da prisustvuju njenom nevaspitanom ponašanju.

Tako je jedan mladić prepoznao i naveo da je bio svedok kada je ova gospođa maltretirala jednu devojčicu.

(Dnevno)

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR