Danas je prava lepotica, a nekada… Džajina kćerka uložila više od 10.000 evra u svoj izgled!

0
774
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Dragana Džajić (23) danas je prava lepotica! Ali ne tako davno svaki deo njenog lica i nije izgledao baš tako savršeno kao sada, piše „Kurir“.

Seksi ćerka legendarnog fudbalera Dragana Džajića izmenila je lični opis i tako se iz ružnog pačeta transformisala u pravu lepoticu. Poznato je da ona veoma vodi računa o svom zgodnom telu, koje je izvajala vežbanjem, ali lice je ipak sredila veštačkim putem tako što se podvrgla estetskim zahvatima. Ako obratimo pažnju na njene fotografije pre i posle hirurških intervencija, nije teško uočiti da se mnogo toga razlikuje – od nosa preko usana do jagodica.

Iako mlada, Dragana je rešila da malo priskoči u pomoć majci prirodi, pa je ugradila silikone i u grudi jer joj naporni treninzi nisu mogli oblikovati tu regiju u onoj meri u kojoj je ona želela. Ona nije žalila para na svoj izgled, pa je u njega uložila više od 10.000 evra, kako tvrdi „Kurir“. Ako je intervencije radila u inostranstvu, koštalo ju je i više. Nisu samo plaćeni estetski hirurzi jer Dragana redovno odlazi na brojne tretmane u salonima lepote koji nimalo nisu jeftini, tu su i skupocene kreme, trajna šminka i ostalo.

U svakom slučaju, lepo je kad neko zna šta hoće i ne preteruje, ne kada je broj zahvata u pitanju nego kubikaža, već s merom učini korekcije nakon kojih izgleda mnogo lepše i zadovoljnija je sobom. Ova fakultetski obrazovana mlada dama, koja će šest meseci stažirati u kompaniji Filipa Ceptera u Monte Karlu, jedan je od svetlih primera kako lepota i pamet mogu biti lepo usklađeni, dok god se drži umerenosti.

(Kurir/Press)

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR