NAJZGODNIJI BESKUĆNIK: Svake noći smuvam drugu devojku da bih imao gde da spavam

0
804
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Autor: Jutarnji.hr, Foto: Youtube screenshot 17.09.2014. – 12:15 12:32 Komentara (1)

Ako mislite da beskućnici ne mogu da „muvaju“ devojke i zavode, upoznajte 26-godišnjeg Džoija koji se oslanja na svoju savršenu tehniku kako bi ipak imao povremeni krov nad glavom na Menhetnu, poznatoj njujorškoj četvrti.

Beskućnik je, ali svake noći ga druga devojka vodi kući

Beskućnik je, ali svake noći ga druga devojka vodi kući | Foto: Youtube Screenshot

Taj beskućnik iz Bostona živi san mnogih muškaraca, iako povremeno spava na hladnom pločniku.

 

Tokom dana pokušava da se dočepa dezodoransa u prodavnici ili besplatnih uzoraka gela za kosu, a i ono malo novca što zaradi proseći na ulici troši na izgled.

 

Iako taj žigolo ima samo četiri različita outfita, kaže kako njegova arogancija i stav obara svaku ženu sa nogu pa ga one obavezno pozovu u svoj stan.

 

Nekon malo priče uspeo je i da je poljubi

Nekon malo priče uspeo je i da je poljubi

 

– Njujork je sjajan, ima osam miliona ljudi i možeš da je**** drugu devojku svaki put, kad god poželiš. Stari, svakoj govorim da je volim i da želim da je oženim – čisto u rekreativne svrhe. Prošle noći sam pio i jeo jastoga kao neki bogataš.

 

Džoji, koji priznaje da svakodnevno pije alkohol, priznaje da ga je majka izbacila iz kuće nakon što je kod njega našla zalihu droge, ali tvrdi kako se ne žali.

 

A onda ga je odvela kući

A onda ga je odvela kući | Foto: Youtube Screenshot

 

– Možda i spavam na pločniku dve ili tri noći nedeljno, ali ću se sutra ujutru probuditi i mogu da radim šta god mi padne na pamet. Biće sedam sati ujutro i neka devojka će me probuditi i reći da sam se onesvestio na pločniku i da moram da idem kući. Ali, budim se sa novcem u džepu – moja jedina odgovornost je da ne izgledam kao beskućnik – rekao je za Elite Daily i poručio mladima:

 

– Nikad nemojte da postanete poput mene. Nikad. Ovaj apstraktni život nije za svakoga. Prilično sam siguran da sam ja, kad pogledate beskućnike u Njujorku, jedini kom ovo uspeva.

 

Autor: Jutarnji.hr, Foto: Youtube screenshot 24.sata.rs

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR