Nekad slatka devojčica, a danas za njenim oblinama uzdišu milioni

0
NextWEB hosting

Nekad slatka namrgođena devojčica raščupane kose, danas iz kuće ne izlazi bez visokih štikli i isfenirane kose. Ali, Kloi Kardašijan se ne stidi da pokaže kako je izgledala u predškolskom, i ona je ovu sliku ponosno podelila sa 12 miliona fanova na Instagramu.

 

 

Kloi, kojoj po oblinama može da priđe samo njena sestra Kim, pored slatke slike objasnila je da je trenutno prilično neraspoložena.

 

– U ovakvom sam raspoloženju sada – objasnila je rijaliti zvezda.

 

Slatka devojčica sa slike namrgođeno gleda preko ramena, dok joj čupavi repići veselo padaju oko glave. Kloi sedi na plaži u sio – roze kupaćem kostimu, i zaista ni malo ne podseća na uvek doteranu tridesetogodišnjakinju kakvu mi znamo.

 

 

Inače, Kloi u poslednje vreme ne izlazi iz teretane gde redovno trenira boks uz pomoć kog je smršala 13 kilograma. Starleta pomoću treninga i posla pokušava da skrene misli sa repera Frenča Montane, sa kojim je raskinula pre nekoliko nedelja posle višemesečne romanse.

 

Mnogi predviđaju da bi mogla i da se pomiri sa suprugom, košargašem Lamarom Odomom, sa kojim je već pet godina u braku, ali ne žive zajedno. Podnela je zahtev za razvod u decembru.

 

Ljubica Krstic | Foto: Instagram http://zena.blic.rs/

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

2 + 18 =