Pogledajte deset najčešćih ženskih laži!

0
1101
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Laganje nije dobro. Ali, ponekad ljudi lažu kako ne bi povrijedili osjećanja druge osobe. Zato, ponekad su laži i neophodne kako bi se održala veza

Žene su poznate po svojim lažima, dešifrovanim porukama, i predugim analizama. Često, desi se da kažu jedno, misle drugo, a rade treće. Naravno, one nisu jedine koje poseduju ovu karakteristiku.

Neke od laži koje će žene često izgovoriti su:

Dobro sam
Kada žene kažu „Dobro sam“, posebno oštrijim tonom, to obično znači: „Naravno, nisam dobro!“ Problem je u tome što žene misle da muškarci znaju koji je problem, ali u stvari oni nemaju pojma šta se dešava.

Ne smeta mi da platim
Žene uvek očekuju od muškarca da plati račun. Štaviše, to je tradicija. Ako je muškarac pozvao ženu na sastanak, ona će očekivati da on plati račun, a ukoliko izbegava tu obavezu, izgledaće veoma jeftino.

Ne smeta mi da gledamo sport zajedno
Žene često žele da zadovolje svog muškarca, te će ponekad i slagati i reći da vole iste istvari kako bi stvorile osećaj povezanosti. Ali, posle nekog vremena dosadiće joj da se pretvara.

Trenutno nisam spremna za vezu
Ako žena želi da bude sa muškarcem, svoriće vreme za njega. Ali, ukoliko žena počne da izbegava svog partnera, govori kako je zauzeta, jasan je znak da nije zainteresovana za njega.

Ne brini se, to se može svakom desiti
Ovu laž će muškarci često čuti. Žene znaju da se to ne dešava svakome, ali će to reći kako bi se oni osećali bolje.

Nisam ljuta
Mnoge žene će ovo reći nakon svađe ili prepirke. Tačnije, žene nisu ljute, već žele da se muškarci izvine zbog nečeg što su uradili.  Neophodno je sačekati da se stvari smire i onda se reši problem.

Ne smeta mi kada flertuješ sa drugim ženama
Mnoge žene imaju tradicionalan pogled na veze, tako da svaka mrzi da vidi momka kako flertuje sa drugim ženama. Mada,žena može ponekad da mu progleda kroz prste kada on samo „dobaci pogled“.

Nisam spavala sa mnogo muškaraca
Muškarci ne bi trebalo da se raspituju u seksualnoj prošlosti žena. Ako muškarac postavlja ženi ovakva pitanja, ona će se osećati neprijatno, te je normalno da će izbeći pravi odgovor.

Ne bih ništa promenila na tebi
Žena možda voli muškarca, ali to ne znači da ne bi promenila njegov stil odevanja ili neke njegove loše navike. Žene ovo govore kako ne bi povrijedile njegov ego.

Ne smeta mi da ideš u strip klubove
Žene razumeju da je muškarcima potrebna vizuelna raznolikost. u većini slučajeva, žene se pretvaraju da im ne smeta da njihovi partneri idu u strip klubove, jer ne žele da pomisle da ih kontrolišu u svemu.

(kolektiv.me)foto:kurir

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR