Beograd: Mladića bacili kroz prozor

0
923
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Posle svađe više nepoznatih lica su izbacili kroz zatvoren prozor stana u Durmitorskoj ulici 19 izbacili Milana Vasiljevića, koji je tom prilikom povređen, saznaje nezvanično „Blic“ u policiji. Vasiljević se trenutno nalazi u operacionoj sali Urgentnog centra.

Incident se desio danas oko 15.00 časova.

 

– Nesreća se dogodila u zgradi pored Jugoslovenskog rečnog brodarstva, kada je mladić star oko 20 godina, „pao“ sa visine od 10 metara. Prilikom pada zadobio je tešku povredu glave, bio je dezorjentisan i mrmljao je – rekla je za Blic Nada Macura portparolka Hitne pomoći i dodala da je mladić prevezen u Urgentni centar gde se nalazi na Odeljenju reanimacije.

 

Kako „Blic“ sazanje u Urgentnom centru, povređeni je prebačen u operacionu salu.

 

Policija i dalje vrši uviđaj na licu mesta. U hodniku ispred stana broj 2 na prvom spratu, u kom se najverovatnije odigrao incident, trenutno se nalaze brojni stanari, koji odgovaraju na pitanja pripadnika MUP-a. Niko od stanara nije hteo da komentariše incident.

 

S obzirom da ispred ulaza u zgradu, iz Durmitorske ulice, nema tragova srče ni krvi, pretpostavlja se da je mladić pao u unutrašnje dvorište zgrade.

BLIC

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR