DA LI VAM SE DOPADA?: Zglobni autobus Ustanička – Begaljica na liniji 302

0
1375
Zglobni autobus na liniji 302
Zglobni autobus na liniji 302
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Ukoliko se vozite Gradskim prevozom i to na relaciji Beograd-Grocka na liniji 302,imate mogusnost, da se vozite i zglobnim autobusom. Zapravo, vec mesec dana na ovoj liniji, u redovan red vožnje uključen je i dupli autobus ili poznatiji kao „harmonika “ autobus.

Prednost ovog autobusa je znatno veći broj mesta u odnosu na običan autobus, što bi građanima Gradske Opštine Grocka, a naročito stanovnicima naselja Grocka i Begaljica trebalo biti od velike koristi. Meštani ova dva naselja nemaju prevoz koji prevozi samo njihove putnike , tako da su gužve u autobusu na liniji 302 zaista prevelike. Takodje je poznato da su autobusi kojima se obavlja prevoz na ovoj relaciji, u proseku stari 10 godina, tako da su se putnici svakodnevno susretali sa brojnim problemima u toku voznje. Nadamo da ce zbog većeg prostora koji nudi zglobni autobus i guzve biti manje, čime bi se znatno poboljšao kvalitet i bezbednost prevoza.

Kada na to dodamo da u saobraćajnim špicevima u jutarnjim i popodnevnim časovima u njima putnici imaju više komocije nego u klasičnim autobusima, mnogi smatraju da je ovo pun pogodak.

Da li vam se dopada uvođenje ovog vozila na liniji 302?

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR