NARODNA SKUPŠTINA: Izlaganje narodne poslanice sa opštine Grocka o problemu legalizacije (VIDEO)

0
963
NextWEB hosting
NextWEB hosting

164 Nikolic Tanasijevic Nadica_150x0Narodna poslanica, gospođa Nadica Nikolić Tanasijević iz Ritopeka, javila se danas po amandmanu na clan 1. predloga Zakona o izmeni Zakona o legalizaciji objekata, gde je govorila o problemima sa kojima se susreću stanovnici opštne Grocka.

Ona je u svom izlaganju rekla, da se stanovnici opštine susreću sa brojnim problemima koji proističu iz činjenice da za opštinu Grocka nema detaljnog plana regulacije, kao i da je veliki problem sama cena legalizacije, jer su stanovnici opštine sopstvenim sredstvima uredili građevinsko zemljiste, na taj način što su sami uvodili struju, vodu, gradili puteve, jer predhodna vlast nije imala sluha za njihove osnovne potrebe. Koliko je veliki problem, govori činjenica da je od 20 723 podnesenih zahteva, podnetih u periodu od 2003. – 2014. godine uspešno rešeno 2160 zahteva.

Obzirom na to da su problemi brojni i veliki, rekla je, da je produženje roka za podnošenje dokumentacije neophodno i pozvala svoje kolege, narodne poslanike da glasaju za ovaj zakon.

foto:youtube

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR