Nedeljni horoskop za period od 06.10.- 12.10.2014.

0
950
NextWEB hosting
IZVOR:b92
NextWEB hosting

Pogledajte šta vam zvezde poručuju za ovu nedelju.

Ovan

Možemo se malo pozabaviti zdravlji naše kose. Evo nekoliko lepih recepata za maske za kosu, ali iz ugla astrologiji. Ovnovi bi mogli upotrebiti sledeću masku. Kosu možete lepo “nahraniti” jednostavnom maskom od jaja. Maska se pravi od dva žumanca, pola kašike meda i jedne kašike maslinovog ulja. Dobro promešajte i držite na kosu 20 minuta, pa dobro isperite.

Ljubav

Ne sedite na „dve stolice“, neko može odati vašu ljubavnu tajnu. Potreban vam je odmor i vreme za sebe. Neka sačeka neki dan sve obaveze koje imate, ali nemojte da previše čeka. Slobodnima na ljubavnom planu novine, samo budite realni u proceni situacije. Događaji za vas su intezivniji na početku ove nedelje. Koristite intuiciju i svaki vaš korak biće pravi, tako da sledi smiraj u partnerskom-ljubavnom odnosu.

Posao

Ne prihvatajte rizične poslovne projekte. Uz malo poteškoća ali ćete realizovati svoje ciljeve i na materijalnom, poslovnom planu a ujedno će i lični život oživeti. Ovo je povoljan period za sve Ovnove koji sun a neki način povezani sa zakonom. U nekim drugim oblastima ako ste vezani, dobro promislite za svaku ideju, posebno kako je plasirati. U vašem istraživaćkom radu, niko I ništa vas ne može omesti.

Novac

Mogli biste igrati i igre na sreću u ovom periodu. Ako je u pitanju plata, proslediće vam je na račun, posebno ako je ona zaostala.

Zdravlje

Moguća je nervoza, ali je prolazna. Glavobolja je psihosomatske prirode.

Bik

Idealna maska za kosu za predstavnike ovog zemljanog znaka bi bila sledeća – od oraha. Ako imate suvu kosu onda je ovo pravo rešenje za vas. Orahe očistite, sameljite, dodajte malo toplog mleka. Smesa se nanese na kosu. Držite je 20 minuta. Dobro je operite. Suva kosa je znak da vam organizam ima nedostatak cinka.

Ljubav

Oni iz treće dekade imaju naklonost osobe do koje im je stalo. Stoga povoljno je vreme da razrešite stare boli i nedoumice. Slobodni iz ovog znaka su u društvu interesantnih osoba. Priželjkujete novine na ljubavnom planu, što nije nemoguće da se realizuje u skorije vreme. Bitno je da u početku razrešite neke dileme, jeć ćete kasnije imati sukobe kroz ljubomorne scene i posesivnost. Prijatelj od vas očekuje nešto. Pazite kome i koja obećanaja dajete.

Posao

Na poslovnom polju imaćete pomoć prijatelja. Partner se već pomalo ljuti što ste skoncentrisani na poslovnu stranu jer smatra da previše sebe i energije dajete tom polju. Ne izazivajte na polju posla one koji vas mogu prozvati, posebno jake autoritete. U poslu vi ne možete zakazati, ali ako je neki deo vezan za nekog saradnika, pazite se kašnjenja.

Novac

Prvi deo nedelje je uglavnom vezan za novčane transakcije. Ne izbegavajte da platite račune. Krajem nedelje je moguć dobitak preko honorarnog ili dopunskog posla. Nije previše, ali je dovoljno.

Zdravlje

Hronični problemi sa disajnim organima, kao i problemi sa crevima su mogući tokom ove nedelje.

Blizanci

Banana je jako dobra za kosu jer joj vraća sjaj i elastičnost. Izgnječite pola banane dodajte dve kašike toplog mleka, dve kašike maslinovog ulja i dve kašičice meda. Umutite dok ne dobijete kašastu smesu. Neka vam odstoji 20 minuta, Kosu dobro isperite.

Ljubav

U ljubavnom polju novine jer se partnerovo ponašanje menja, a vi jedva čekate da ponovo ostvarite onu vašu dobro znanu komunikaciju. Neke vaše planove morate da odložite zbog partnera ili obaveza nekih drugih osoba. Osoba koja vam je zajdnički prijatelj može odreagovati krajnje besno i razočarati vas, jer vama je ta priča ipak prošlost. Nemojte dozvolite da vas isprovcira situacija i ta osoba. U pitanju je zavidnost i ljubomora. Zauzetima će biti period skoncentrisan na rešavanje partnerovih problema.

Posao

Razmislite dobro o ponudi u vezi sa nekim poslom, jer vam sledi iznenadni povoljan razvoj događaja. Ova nervoza koju osećate već neko vreme ubrzo jenjava. Najviše bi vam prijao odmor, ali ne možete ga priuštiti u ovom trenutku. One iz druge dekade pokušavaju da budu istrajne u pozitivnom razmišljanju, ali nervoza, napetost vas prate, stoga pazite da ne reagujete impulsivno u frustrirajućim okolnostima.

Novac

Manji izdaci vezani za kućne potrebe jer su mogući iznenadni gosti.

Zdravlje

Žene ovog znaka mogu imati probleme sa jajnicima. Ostalima je preporučljivo da prekinu sa lošim navikama u ishrani ili u konzumiranju alkohola ili cigareta.

Rak

Limun je idealan da se rešite problema masne kose. Potrebno vam je: 2 kašike limunovog soka ( svežeg ), 1 kašika meda, 1 žumance. Smesnu nanesite na suvu kosu do korena glave i ostavite da odstoji 20 minuta. Kada isperete dobro masku, kosu možete prati svojim uobičajnim šamponom.

Ljubav

U narednom periodu gradite nove planove za budućnost, ali ne zaboravite pritom potrebe bliskih osoba. Opreznost u komunikaciji na ljubavnom planu. Jedna osoba će vam u teškim momentima pokazati nakolonost. Na neki način vratiće vam poverenje u ljude i da još uvek ima „normalnih“. Oni iz druge dekade ne bi trebali da sede na dve stolice jer mogu ostati bez ijedne. Na vama je inicijativa. Partner očekuje više dokaza vaše privrženosti.

Posao

Novine na polju posla, pogotovu ako se bavite privatnim biznisom. Iznendiće vas ponuda od osobe koju cenite, ali je ne poznajete dovoljno dobro. Bićete iznenađeni jednim susretom. Opreznost na kraju radne nedelje kroz poslovne angažmane.

Novac

Peporučuje se opreznost i kada su finansijske transakcije u pitanju u narednom periodu. Očekivani dobitak će tokom ove nedelje izostati.Ako vam je novac neophodan potražite pomoć rođaka ili prijatelja.

Zdravlje

Pazite na povrede i budite više pažljivi u saobraćaju.

Lav

Majonez je idealan za regeneraciju vaše kose. Trebalo bi da ga nanesete do korena kose. Neka vam stoji sat vremena nakon koga će vaša kosa imati divan sjaj. Naravno, operite svoju kosu dobro toplom vodom, nakon čega je uobičajno operite šamponom.

Ljubav

Imaćete jednu agresivnu ljubavnu ponudu. Ova osoba precenjuje sebe. Vreme je da raščišćavate sve loše odnose koje imate u svom životu, pogotovu ako su oni vezani za partnersko emotivne. Opreznost je neminovna. Neki se interesuju za vašu intimu, saznaćete to. Ovo važi za Lavove treće dekade. Onima iz trećeg dekanata preporuka da ne preteruju u svojim zahtevima. Kontrolišite svoju impulsivnost.

Posao

Oni iz prve dekade imaju period kada posao od njih traži više angažovanosti i žrtve, ali ujedno može da se desi da dođe do zahlađenja u ljubavi sa partnerom. Međutim, ubrzo novi i kvalitetni obrti situacija. Posao će ići nekim svojim ustaljenim tokom, a vi ćete pokušati da ga obogatite novim idejama. Svoje ciljeve ste iskristalisali i vreme je da polako i staloženo idete ka njima.

Novac

Imate dobitke u kontinuitetu, ali su prisutni veliki troškovi, pa ne možete da se opustite kada je ovo polje u pitanju. Pazite da ne ulazite ponovo u neku priču sa kreditom ili pozajmicom.

Zdravlje

Pazite se pogrešnih dijagnoza tokom ovog perioda. Moguće virusne infekcije, bol u ušima.

Devica

Od davnina je ženamo bilo poznato koliko je pivo korisno za kosu. Prvo treba dobro da operete kosu nakon čega ćete kosu dobro prosušiti peškirom. Poprskajte kosu pivom, a najbolje je da pivo stavite u raspršivaču. Kosa će vam dobiti divan sjaj.

Ljubav

Izneveriće vas osoba od koje to niste očekivali. Brinete o nekim rečima upućenim partneru, strah vas je da niste pogrešni shvaćeni. Nekima iz ovog znaka predstoji ljubomorna scena sa voljenom osobom i to bez ikakvog razloga. Svesni ste da je partner ljubomoran, ali niste znali dokle je spreman da ide. Imate potrebu za samoćom da bi vam se neki uticaji, situacije i događaji slegli. Slobodnima susret sa interesantnom osobom, mogućnost nove veze. Pojedini od vas će se odlučiti za brak, a neki će ovih dana zadovoljno slaviti godišnjucu braka.

Posao

Prolazni zastoji su i na poslovnom planu. Možda vam se posao tokom ove nedelje učini previše teškim.Moguće da ćete imati osećaj da milite i da sve liči na “korak puža”. Nekima od vas će biti jako napeto posebno kako se približaa kraj nedelje. Osećaćate se nezaštićeno i ranjivo, čak i izdano od strane nekih ljudi.

Novac

Ovo je vreme prispeća neplaćenih računa. Malo vas brine čitava ta situacija. Mnogi od vas će morati da plate razne kazne. Preporuka je da sve sistematično i što pre obavite.

Zdravlje

Nezadovoljstva na drugi poljima izazvaće mrzovolju i apatiju kod vas. Lakši problemi sa telesnom težinom zbog veće podlož osti vašeg organizma da zadržava tečnost.

Vaga

Za vas Vage bi bilo idealna sledeća maska. Uzmite 1 jaje, malo maslinovog ulja, 1 sitno iseckan krastavac. Smesu stavite na kosu i neka vam odstoji 20 minuta nakon kojih ćete dobro oprati.

Ljubav

Novine na ljubavnom planu vas očekuju, ali ipak završite sa starim pričama. Imajte više tolerancije prema ljudima uopšte, nisu oni krivi za neke pogrešne životne situacije, kao što niste ni vi. Prijatni dani u krugu prijatelja koji dolaze iz nekog drugog grada ili inostranstva je krajem nedelje.Kada su bračni odnosi u pitanju ne zaboravite onu staru „dogovor kuću gradi“, jer partner je spreman za sve vrste dogovora. Sačuvajte hladnokrvnost u provokatnoj situaciji sa pretpostavljenima ali i najbližem okruženjem na početku nedelje.

Posao

Pokušavate da balansirate na polju posla. Sve svoje snage usmerite na završetke prethodnih planova i projekata pre nego što se pokrenete kroz neke novine. Imaćete jako dobre razgovore sredinom nedelje. Odušuvećite se kada vidite koliko vas cene i vole. Pazite da ne iskomplikujete jedan sastanak na kraju radne nedelje.

Novac

Novac će brže odlaziti nego što će pristizati ovih dana. Ipak ćete biti usmereni na zaradu, što je dobro. Pristižu računi.

Zdravlje

Osetljivi su vam desni. Moguća je viskoka temperature. Podložni ste alergijama I virusima.

Škorpija

Ako imate suvu i oštećenu kosu potreban vam je jedan avokado, dve kašičice maslinovog ulja, jedna kašičica bademovog ulja i malo narednog đumbira. Ova smesa je jako dobra i za brži rast kose. Maska se drži 20 minuta. Ispere se dobro mlakom vodom.

Ljubav

Osoba iz familije ima pravo na svoje mišljenje, razumite je i ne namećite tvrdoglavo svoju volju. Potrebno vam je više razumevanja, i to više nego ikada. Prevaziđite trenutnu krizu sa partnerom, ali bez agresije. U narednom periodu otvaraju vam se nove i zanimljive mogućnosti da rešite vašu nezavidno emotivno stanje.

Posao

Poslovi će vam odložite neke planove. Prolaznu krizu ćete konstruktivno prevazići. Ovo se posebno odnosi na one iz treće dekade. Ambicije mogu biti u raskoraku sa mogućnostima. Moraćete da menjate neke planove zbog sticaja okolnosti. Ipak je posao taj koji ovih dana treba da bude prvi na listi obaveznih stvari. Glas u vezi sa inostranstvom ili iz inostranstva koji vam je u ovom trenutku potreban.

Novac

I vama su veći troškovi nego dobici tokom ove nedelje. Ipak ćete sve srediti, jer vam je još u živom sećanju svi problemi sa kojima ste se nosily dugi niz meseci.

Zdravlje

Reuma i problemi sa disajnim organima.

Strelac

Za jaku i istovremeno mekanu kosu može vam pomoći sledeća maska. Dobro zgnječite jedan ili dva avokada ( ako imate dužu kosu ). Dodajte nekoliko kapi nekog esecijalnog ulja ( po želji ). Kada dobijete kašastu smesu naneste na kosu. Neka vam stoji 2o minuta.

Ljubav

Na početku nedelje bićete „napadnuti“ retkom „epidemijom“ darežljivosti, najviše će „stradati“ voljene osobe. Slobodnima sjajna ljubavna ponuda stiže vam iz drugog grada. Možda ste previše okupirani sobom da biste na nju reagovali. Dani tokom sredine nedelje su kao stvoreni za kupovinu novih knjiga, garderobe, šminke. Ne štedite na sebi, možda će vas i drugi obradovati nekom sitnicom.

Posao

Delujete veoma ubedljivo i ne morate vikati na kolege i na podređene. Vaši predlozi će se sigurno usvojiti bez obzira na njihovu prirodu. Ne izlažite se velikim fizičkim naporima tokom ovog perioda. Ima dana. Vaši strahovi su iracionalni, i moguće da upravo previše pažnje poklanjate slučajnostima ili intuiciji.

Novac

Uspećete da dobijete povišicu ili ćete dobro naplatiti svoj rad i zalaganje.

Zdravlje

U naletu negativnog raspoloženja mogli biste se sami povrediti. Obuzdajte malo svoj bes i kontrolišite tu eruptivnu energiju.

Jarac

Za plavuše je savršena sledeća maska. Napravite mešavinu ¼ šolje soka od limuna i ¾ šolje vode. Nakon nanošenja ove maske kosu osušiti bez feniranja. Za potpuni oporavak kose i vraćanje sjaja vašoj plavoj boji radite ovo jednom dnevno sedam dana.

Ljubav

U ljubavi biste napred, ali zamuckujete. Ne morate uvek osvajati snagom svojih reči, naučite da emocije iskazujete i na drugi način. Kraj nedelje je kao stvoren za jedan novi početak u ljubavi. Nemojte kasniti na ljubavni sastanak. Vi bračni dosta harmonično živite u ovim danima. Toliko se dobro osećate da ne možete razumeti zašto se neko oko vas nervira.

Posao

Ne radite posao u žurbi. Biće ponavljanje posla, a vi to baš ne volite. Umetnicima predstoje nove mogućnosti za priznanja. Dosta harmonično živite u ovim danima. Toliko se dobro osećate da ne možete razumeti zašto se neko oko vas nervira. Vaša javna nastupanja će se više finansijski isplatiti nego što ćete lično biti zadovoljni.

Novac

Lepo je osetiti se korisnim, a još je lepše od svega toga imati i ličnu korist. Zar i vi ne mislite tako? Upravo ćete to osetiti tokom ove nedelje. Sledi dobitak koji će vas obradovati.

Zdravlje

Hronični zdravstveni problemi.

Vodolija

Najbolji recept za oporavak oštećene kose jeste zagrejano maslinovo ulje. Zgrejte ga i direktno ga nanesite na krajeve. Pokrijte najlon kesom ili kapom za tuširanje. Držite sat vremena. Dobro operite šamponom.

Ljubav

Neko iz vaše okoline iskazaće vam svoju naklonost, tiho i stidljivo. Neka tako i ostane, ovo bi bila nedozvoljena veza. Sredinom nedelje dozvoljavate da vas strasti preplave. Bolje vam je da nađete načina da taj svoj višak energije korisno upotrebite. U svojim „ratničkim“ raspoloženjima imate i podršku ljudi oko sebe. Zajedno ste jači, ali ne preterujte. Vi baš ovih dana umete da pokažete svoju grublju stranu. Oni koji vas smatraju nežnima, sada bi mogli steći drugačiju sliku o vama.

Posao

Starije kolege sa posla mogle bi vam pružiti podršku, ili preneti korisna „iskustvena“ znanja, iskoristite to. Nemojte raditi na “blic” važne stvari na poslu. Moguće da vam se potkrade greška. Popraviće vam raspoloženje neki dokument koji stiže krajem nedelje. Neki problemi na polju posla su sada iza vas. Nemojte sada stati. Ne smete više dozvoliti komplikacije na ovom polju.

Novac

Pazite ovih dana kada budete trošili novac, može vam se u oduševljenju desiti da kupite i ono što vam ne treba.

Zdravlje

Lakši hormonalni poremaćaji kod Vodolija može se javiti od 8. do 10.oktobra.

Ribe

Ricunosovo ulje je takođe dobro za oštećenu kosu. Možete ga koristiti bez ikakvog dodatka, a možete mu dodati malo organskog maslinovog ulja. Nanesite na kosu. Čuvajte teme glave. Stavite kosu u najlon kesu i držite pola sata. Dobro operite.

Ljubav

Imate pravo da vam se neko dopadne iako niste u situaciji da prihvatite vezu. Ako je tajna veza u toku, ne pričajte. Poslednji ljubavni nesporazum u ovom mesecu je tokom ove nedelje, ili nemogućnosti da se vidite sa voljenom osobom. Izdržite još malo, idu bolji dani. Ovo posebno važi za pripadnike prve dekade.

Posao

Ovo su dani kao stvoreni za pobedu na sportskim, ali i ostalim terenima. Ne dozvolite da preterate sa takmičarskim duhom u partnerskim odnosima. Ako prepoznate ideju u sebi, uhvatite je i odmah spustite na papir, može vam pobeći dok se rasplinete u detaljima. Na poslu ne pokušavajte nikome ništa da objašnjavate sada. Delovaćete konfuzno i samo možete ostaviti loš utisak o sebi i sopstvenom znanju.

Novac

Novac koji ćete dobiti ovih dana, iskoristite da ostvarite neku svoju davnašnju želju. A mogli biste zaigrati i na sreću. Diskretni šarm i nobles društvo, a vi neodoljivi.

Zdravlje

Pojačana potreba za kretanjem. Mogućnost povećane kiseline, gastritisa.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR