NEVEROVATNO: Ovako danas izgleda MIS TAJLANDA iz 1965. godine!

0
1215
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Apasra Hongsakula danas ima 67 godina, a davne 1965. godine bila je mis Tajlanda. Apasra se udala i rodila sina, no bračna sreća nije potrajala pa se rastala. Na rodnom Tajlandu i dalje je jako popularna.

Prvo što „bode u oko“ kad je reč o Apasri svakako je njen mladolik izgled. I danas, iako je već vremešna žena, izgleda mladoliko. Apasrino lice je utegnuto je, a linija vitka kao i pre gotovo 50 godina kad su je proglasili najljepšom Tajlanđankom.

Koja je njena tajna niko ne zna, a Apasra ne želi da otkrrije. Kaže da vodi jednostavan život, neguje se i ostalo je, kaže, dar prirode.

Ipak, strani mediji pišu da lepotu navodno duguje estetskim zahvatima, i to povećem broju njih. Javnost se šokirala kad je objavljena reklamna kampanja za jedan tajlandski salon lepote s Apasrinim fotografijama. Na „fotkama“ na sebi ima pripijenu kratku haljinu boje ciklame, a u licu izgleda kao 20-godišnjakinja, ako ne i mlađe. Fotografija je očito obrađena u fotošopu i njen menadžer to je potvrdio.

„Apasra je tek nedavno prvi put u životu posegla za peglom za kosu i videla da joj kosa može biti i ravna. Lepotu duguje zdravom životu, kvalitetnoj ishrani i tome što nikad ne izlazi na sunce, a da se prethodno ne namaže kremom sa zaštitnim faktorom“, rekao je menadžer.

Izvor: Kurir

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR