Pogledajte kako su Albanci prošvercovali zastavu na stadion! (VIDEO)

0
854
NextWEB hosting

Na internetu se pojavio snimak koji pokazuje kako su albanski navijači prošvercovali zastavu koja je izazvala haos u Beogradu! Zastava Velike Albanije bila je skrivena u postavi jakne, a na snimku se sasvim jasno vidi navijač „crnih orlova“ koji je vadi i pokazuje!

NextWEB hosting

Snimak se prvo pojavio na internet stranici navijača albanske reprezentacije. Na njemu se vidi navijač koji prvo cepa postavu jakne, a potom iz nje prvo vadi zastavu koju je dron nosio iznad terena, sve dok je naš reprezentativac Stefan Mitrović nije „prizemljio“. U nastavku snimka se vidi kako navijač iz postave izvlači i navijačku maramu sa oznakom „balista“.

Zastava Velike Albanije / Foto: Printscreen Youtube

Evo kako je spakovana zastava Velike Albanije / Foto: Printscreen Youtube

Podsetimo, nakon što se tokom sinoćne utakmice fudbalskih reprezentacija Srbije i Albanije iznad terena pojavio dron sa zastavom Velike Albanije, došlo je prvo do sukoba igrača na terenu, kada su gosti pokušali da otmu zastavu od naših igrača, a potom i do utrčavanja huilgana u teren. Zbog tog incidenta albanski fudbalerui su odbili da nastave utakmicu, pa je ona prekinuta.

Izvor:alo.rs

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR