Proslava opštinske slave Gradske opštine Grocka: Sveta Petka, 27. oktobra 2014 (VIDEO)

0
815
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Opštinska slava Sveta Petka i Dan GO Grocka proslavljeni su juče 27.10.2014.godine, u velikoj sali opštine Grocka.
Predsednik GO Grocka Stefan Dilberović i sveštenstvo crkve Svete Trojice otvorili su proslavu tradicionalnim sečenjem i blagosiljanjem slavskog kolača.
Predsednik GO Grocka Stefan Dilberović poželeo je svim prisutnim gostima , zaposlenima u opštini i građanima Grocke srećnu slavu i Dan opštine.
Ove godine , GO Grocka iskoristila je ovu priliku da pozove i okupi ličnosti iz crkvenog ,političkog,društvenog ,privrednog ,kulturnog,sportskog i medijkog života koji su na bilo koji nacin vezani za teritoriju naše opštine.
Povodom slave organizovan je kulturni program u kome se učestvovali učenici Osnovne muzičke škole iz Grocke, veronauke OŠ“Ilija Garašanin“, iz Grocke , muzičke sekcije OŠ „Sveti Sava“iz Vrčina i hor muzičke škole Grocka sa članovima dečijeg crkvenog hora „Deca neba.“

 

Vokalni solista Aleksandra Dabić pozdravila je prisutne uz pesmu „Marijo Slavna“.
Učenici sedmog razreda OŠ “Ilija Garašanin“ Danica Alimpić, Željana Vranić i Dragna Tomić recitovali su pesmu posvećenu Svetoj Petki „Prepodobna mati Petko moli Boga za nas“.
Nakon programa u sali je za prisutne priređen koktel.

Svečana sala GO Grocke je bila pretesna da primi sve zvanice. Sve prisutne je oduševilo način na koji je uredjen ambijent i dekoracija sale, aopšti utisak je da će svim prisutnim gostima proslava Svete Petke ostati u lepom sećanju, budući da je opštinsko rukovodstvo po prvi put na ovaj način proslavilo slavu.

Pogledajte vide0:

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR