Proslavnjena Sveta Petka, slava GO Grocka

0
NextWEB hosting

Opštinska slava Sveta Petka i dan GO Grocka proslavljeni su danas, 27.10.2014.godine, u velikoj sali opštine Grocka sa početkom u 11 časova.
Predsednik GO Grocka Stefan Dilberović i sveštenstvo crkve Svete Trojice otvorili su proslavu tradicionalnim sečenjem i blagosiljanjem slavskog kolača.
Predsednik GO Grocka Stefan Dilberović poželeo je svim prisutnim gostima , zaposlenima u opštini i građanima Grocke srećnu slavu i dan opštine.
Ove godine , GO Grocka iskoristila je ovu priliku da pozove i okupi ličnosti iz crkvenog ,političkog,društvenog ,privrednog ,kulturnog,sportskog i medijkog života koji su na bilo koji nacin vezani za teritoriju naše opštine.
Povodom slave organizovan je kulturni program u kome se učestvovali učenici Osnovne muzičke škole iz Grocke, veronauke OŠ“Ilija Garašanin“, iz Grocke , muzičke sekcije OŠ „Sveti Sava“iz Vrčina i hor muzičke škole Grocka sa članovima dečijeg crkvenog hora „Deca neba.“

 

Vokalni solista Aleksandra Dabić pozdravila je prisutne uz pesmu „Marijo Slavna“.
Učenici sedmog razreda OŠ “Ilija Garašanin“ Danica Alimpić, Željana Vranić i Dragna Tomić recitovali su pesmu posvećenu Svetoj Petki „Prepodobna mati Petko moli Boga za nas“.
Nakon programa u sali je za prisutne priređen koktel.

Svečana sala GO Grocke je bila pretesna da primi sve zvanice. Zvanice je oduševilo način na koji je uredjen ambijent i dekoracija sale.

Opšti utisak je da će svim prisutnim gostima proslava Svete Petke ostati u lepom sećanju, budući da je opštinsko rukovodstvo po prvi put na ovaj način proslavilo slavu.

DSC_0121 DSC_0131 DSC_0143 DSC_0145 DSC_0161 DSC_0178 DSC_0214 DSC_0217 DSC_0225 DSC_0234 DSC_0257 DSC_0263 DSC_0266 DSC_0270 DSC_0299

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

2 × four =