Prošlogodišnje studentske BusPlus karte važe i u novembru

0
631
NextWEB hosting
NextWEB hosting

 

Studentske BusPlus kartice iz prethodne školske godine važiće do 30. novembra, odlučila je Direkcija za javni prevoz.

Time je studentima koji svoje kartice još uvek nisu produžili za akademsku 2014/2015. godinu, omogućeno da ih dopune i za novembar, navodi se u saopštenju BusPlusa.

Iz tog preduzeća apeluju na studente da u narednih mesec dana blagovremeno posete prodajna mesta BusPlusa na kojima mogu besplatno regulisati korišćenje kartica, kako bi se izbegle gužve.
Potrebno je podneti original potvrde o pohađanju fakulteta i pružiti na uvid važeću BusPlus karticu i ličnu kartu ili pasoš.

Prodajna mesta BusPlusa nalaze se u RK Beograd u Masarikovoj 5, zatim u suterenu GSP-a u Skender begovoj 47, GSP-u u Tržnom centru Trg Republike, GSP-u u Deligradskoj 10 kao i u Bulevaru Mihajla Pupina 10A.

Takođe, prodajna mesta su i u prodavnicama Tempo na Vilinim vodama bb, Obrenovačkom drumu 3, i Autoputu za Zagreb 35, kao i u poslovnicama Laste na Glavnoj autobuskoj stanici, zatim u Mladenovcu, Obrenovcu, Lazarevcu, Barajevu i Sopotu.

Dopuna personalizovanih BusPlus kartica za mesec novembar počela je 25. oktobra, a za sve informacije o kupovini i dopuni karata građanima je na raspolaganju služba Korisničkog servisa Bus Plusa putem telefona 011-7155-155, dodaje se u saopštenju.

 

Izvor:StudioB.rs

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR