ŠOU U DS GROCKA: Balšin kandidat nema podršku članstva, moguće odlaganje izbora zakazanih za 18. oktobar

0
876
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Kako Grocka info saznaje iz dobro obaneštenih izvora u DS Grocka, kako stvari stoje kandidat za predsednika OO DS Grocka koga podržava predsednik gradskog odbora Balša Božović ima neuporedivo manju podršku u članstvu u odnosu na svog protivkandidata.

Naime, nakon neuspelih pritisaka da svi podrže upravo tog kandidata, Balša se sada nalazi u bezizlaznoj situaciji i razmišlja čak i otkazivanju izbora koji su raspisani za 18. oktobar.

O stanju u DS Grocka dovoljno govori nedavna poseta Balše Božović protestima u Vinči kada je primećeno samo nekoliko članova DS. Očigledno je da poverenik OO DS Grocka Bogdan Vuksanović nije uspeo da reši nagomilane probleme, stranku jeu proteklih godinu dana napustilo preko 500 članova, a aktivizam je sveden na nulu.

Da li će  DS odustati od osnovnih postulata demokratije i umesto slobodnih izbora za organe stranke postaviti svog poslušnika za poverenika ostaje da se vidi. Sigurno je samo da najviše trpi nezadovoljno članstvo Ds-a kao i sama DS koja je u Grockoj trenutno ispod granice cenzusa.-prenosi nam naš izvor iz DS Grocka.

Logo1

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR