SUTRA JE SVETA PETKA, SLAVA I DAN GRADSKE OPŠTINE GROCKA

0
NextWEB hosting

Gradska opština Grocka će u ponedeljak 27. oktobra 2014. godine obeležiti Dan opštine i svoju krsnu slavu Svetu Petku.

Sveta liturgija će se održati u Hramu Sv. Trojice u Grockoj u 8 sati. Sečenje slavskog kolača će se obaviti u 11.30 sati u velikoj sali Gradske opštine Grocka, a za ovu priliku opštinsko rukovodstvo pozvalo je veliki broj zvanica iz crkvenog, političkog, društvenog, privrednog, kulturnog, sportskog i medijskog života opštine Grocka da prisustvuju tom molitvenom činu.

Uz zvanice sa naše opštine po prvi put od kada GO Grocka slavi slavu, opštinsko rukovodstvo je rešilo da pozove u goste više predsednika beogradskih opština, direktore gradskih komunalnih preduzeća, i sve javne ličnosti iz svih sfera javnog života naše zemlje, koje su na bilo koji nacin vezani za teritoriju naše opštine.

Vise medijskih kuća je potvrdilo svoj dolazak, dok će RTV Studio B  od 11.30 UŽIVO iz svečane sale GO Grocka prenositi molitveni čin sečenja slavskog kolača, kao i obraćanje predsednika GO Grocka Stefana Dilberovića.

GROCKA INFO čestita svim građanima naše opštine Dan opštine i slavu velike hrišćanske svetiteljke Prepodobne mati Paraskeve – svete Petke.

 

 

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

2 × three =