TUGA, IVANA SILOVANA PA UBIJENA: U Rakovici pronađeno telo devojčice (14) koja je pobegla od kuće !

0
NextWEB hosting

Leš Ivane Podraščić beogradska policija pronašla je u napuštenoj kući

BEOGRAD – Beživotno telo četrnaestogodišnje Ivane Podraščić, učenice OŠ “Svetislav Golubović – Mitraljeta” iz Batajnice, koja je pre više od dva meseca nestala, beogradska policija pronašla je danas u napuštenoj kući u Rakovici.

Ivana je, prema saznanjima Kurira pronađena u napuštenoj kući, koja je bila pod vodom. Beživotno telo nesrećne devojčice koje su policajci pronašli bilo je umotano u čaršaf i u podmakloj fazi raspadanja.

Policija sumnja da je devojčica najverovatnije preminula nasilnom smrću, još sredinom avgusta. Beživotno telo Ivane Podraščić prebačeno je na obdukciju, koja bi trebala da pokaže tačan uzrok smrti.

Inspektori su uspeli da razreše ovaj svirepi zločin, a muškarac za kojeg se sumnja da je ubica, i koji ima debeli krivični dosije među kome je i krivično delo silovanje, već je uhapšen.

Devojčica je, prema tvrdnji roditelja, 29. jula otišla iz kuće sa prijateljima u “provod” i od tada se nije nikome javila. Njen nestanak policiji je prijavio otac i od tada se vodila kao nestala.

Roditelji su tvrdili da je Ivana i ranije umela da ode od kuće, ali da se nikada nije dogodilo da je nema toliko dugo i da im se ne javi. Ipak, do kraja su verovali da je živa i čak preko medija poručivali da se vrati kući i da neće imati nikakvih problema.

” Moja ćerka je živa i zdrava. Svojevoljno je 1. avgusta otišla s drugarima na žurku i od tada se nismo čuli s njom, ali pretpostavljam da joj ništa ne fali jer je dobro poznajem. Moja ćerka je svojeglava i ne mogu joj ništa, rekao je posle prijave Ivaninog nestanka za Kurir njen otac Drago Podraščić.

S druge strane Ivanina majka Nada je za Kurir sredinom avgusta ove godine rekla

– Osećanja su mi podeljena… S jedne strane sam sigurna da će se moja Ivana uskoro vratiti živa i zdrava, a s druge strane se plašim da su mi ćerku oteli i da će je ubiti ukoliko se zbog njenog nestanka podigne velika medijska prašina. Nada je izjavila da je večeri kada je nestala Ivana trebalo da ode na neki rođendan.

– Rekla je da ide prvo na Kanarevo brdo, gde treba da se nađe s jednim drugom, a posle je trebalo da s drugim prijateljem ide na rođendan. Međutim, od tog drugog dečaka, ne znam kako se zove, saznali smo da se ona s njim uopšte nije videla! Prošle je više od 20 dana kako ništa ne znam o ćerki… – priča Nada.

Ona dodaje da se, kao i suprug Drago, plaši da će Ivani možda nauditi onaj kod kojeg se sada nalazi.

– Suprug i ja smo bili protiv podizanja medijske prašine jer postoji mogućnost da je ubije taj kod kojeg se sada nalazi. Morate da nas razumete. Mi smo uvereni da će se Ivana vratiti, ovo joj nije prvi put. Bude negde nekoliko dana, pa se vrati – objasnila je tada Nada.

Očekuje se da će se o ovom slučaju uskoro obratiti i MUP.

IZVOR:kurir

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

3 + 13 =