VEROVALI ILI NE: Za iPhone trampi kuću!

0
1061
NextWEB hosting
NextWEB hosting

 

Autor: mondo.rs Foto: ScreenShot/YouTube.

Istina, kuća nije u bog zna kakvom stanju, ali ipak, i dalje nam je ova ponuda neverovatna!

Vlasnik kuće, koji živi daleko od Detroita, gde se nekretnina nalazi, neuspešno pokušava da je proda već mesecima. Sad, pošto para očigledno nema na vidiku, spreman je da je menja za iPhone. „Moj klijent ne živi ovde i spreman je na sve da je proda, uključujući zamenu za iPhone 6. Prema onome što sam čuo, mislim da je u pitanju iPhone 6 Plus, ali klijent je spreman da pregovara„, kaže prodavac nekretnina za Fox mrežu. On napominje da je vlasnik kuće spreman da je menja i za iPad sa 32 gigabajta memorije. Izgleda da je porez na napuštene ili nedovršene kuće u tom kraju, ipak, prevelik za Austrijanca, koji je vlasnik kuće.

Kuća je imala početnu cenu od 5.000 dolara, a nakon nekoliko spuštanja došla je na tri hiljade. Trenutno će je vlasnik menjati za bilo šta od Apple tehnike, samo je bitno da bude neotpakovano i noviji model uređaja.

Prema rečima komšija koji tu žive, kuća je već dugo napuštena, odnosno u zapuštenom stanju, ima tri sobe, kupatilo „i po“, građena je od cigala i predviđena za rušenje. Ipak, nakon TV priloga u kojem je najavljena „menjaža“ kuće za iPhone, telefon prodavca se usijao. Dobili su vrlo zanimljive ponude.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR