GO Grocka dodeljena nagrada „Zlatni suncokret“ za donatora 2014. godine (FOTO+VIDEO)

0
916
NextWEB hosting
NextWEB hosting

U „Gerontrološkom centru“ na Bežanijskoj kosi, organizovane su Završne 29. svečanosti, kao godišnja smotra aktivnosti dnevnih centara i klubova za stare. U okviru svečanog programa obuhvaćeni su raznovrsni sadržaji, kao i svečana dodela ovogodišnjih priznanja.

Ovom prilikom GO Grocka uručena je zahvalnica i nagrada „Zlatni suncokret“, budući da je GO Grocka proglašena za donatora godine 2014. Naša opština pokazuje brigu za starije sugrađane, koji svoje potrebe i kvalitetnu starost ispunjavaju u Dnevnom centru i klubu za stare „Grocka“.
U ovom centru u Grockoj GO Grocka finansirala je sredstva za saniranje sanitarnog čvora. Nagrada “Zlatni suncokret “ i zahvalnica je svečano dodeljena predsedniku GO Grocka Stefanu Dilberoviću.

– Želim da se zahvalim na ovoj nagradi, iznenađen sam i počastvovan. U ovim teškim vremenima treba biti human i misliti na najstariju populaciju. Naša opština, od kada smo došli na vlast, održava dobru saradnju sa „Centrom i klubom za stare“ Grocka i nadamo se da ćemo tako i nastaviti – rekao je predsednik GO Grocka Stefan Dilberović prilikom preuzimanja nagrade.

Inače, GO Grocka je četvrta beogradska opština, kojoj je uručena ova nagrada za donatora godine. Ova nagrada je prethodnih godina bila dodeljena opštini Lazarevac, Obrenovac i Čukarica.
Predsednik GO Grocka Stefan Dilberović počastvovan je ovakvim priznanjem, jer dugi niz godina GO Grocka nije bila u prilici da primi ovakvu nagradu.

DSC_0003 DSC_0005 DSC_0006 DSC_0007 DSC_0018 DSC_0024 DSC_0025 DSC_0032 DSC_0033 DSC_0045 DSC_0058 DSC_0068 DSC_0069 DSC_0070

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR