Grocka: „VOLIM DA ČITAM“ – u susret praznicima i raspustu!

0
NextWEB hosting

„VOLIM DA ČITAM“ – u susret praznicima i raspustu!

– Peti po redu Putujući školski sajam knjiga VOLIM DA ČITAM –
Centar za kulturu Grocka u saradnji sa Narodnom bibliotekom Srbije, Bibliotekom grada Beograda, vodećim domaćim izdavačima, osnovnim školama i srednjom školom sa teritorije opštine Grocka, organizuje peti Putujući sajam knjiga za decu u periodu od 4. do 12. decembra 2014. godine, sa sledećim rasporedom:

4-5. decembar OŠ „Ilija Garašanin“, Grocka
8. decembar Srednja škola „Grocka“
9-10. decembar OŠ „Miloje Vasić”, Kaluđerica
11-12. decembar OŠ „Nikola Tesla“, Vinča

Na Putujućem sajmu knjiga VOLIM DA ČITAM predstaviće se dečja i izdanja za mlade sledećih izdavača: Kreativni centar, Evro Guinti, Prometej Novi Sad, Feniks Libris, Publik Praktikum, Propolis Plus, Enco book, 3D+, Škola plus, Leo commerc, Profil, IP Bulevar, Beogradska knjiga, Portalibris, Laguna, Odiseja, Jasen.
Putujući sajam knjiga VOLIM DA ČITAM namenjen je osnovnim školama i srednjoj školi sa teritorije opštine Grocka, sa ciljem da se učenicima približi knjiga i izdavaštvo danas. Imajući u vidu mali broj knjižara i slabu ponudu literature za mlade na teritoriji opštine Grocka, renomirani domaći izdavači se svojim izdanjima predstavljaju učenicima, njihovim roditeljima i predmetnim nastavnicima.

U toku petog po redu Putujućeg sajma knjiga u Grockoj gostuje pisac za decu Jasminka Petrović.
Sa lepotama čitalaštva 4.12. u 12 časova upoznaće učenike u OŠ „Ilija Garašanin“-Grocka , 8.12. u 11 časova u OŠ „Mića Stojković“-Umčari , i 11.12. u 13 časova u OŠ „Nikola Tesla“-Vinča.

Dobrodošli!

Autor programa: Zorica Atić

sk jesen.cdr

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

three + 12 =