GSP Beograd povećao broj vozila na ulicama

0
NextWEB hosting

BEOGRAD – Na beogradskim ulicama jutros saobraća 1.258 vozila javnog gradskog prevoza, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd.

Beograđane prevoze 130 tramvaja, 94 trolejbusa i 1.034 autobusa, precizirao je dežurni dispečer tog preduzeća Dejan Vuković.

Na beogradskim ulicama, prema njegovim rečima, broj vozila je veći nego u petak, kada su saobraćala 1.243 vozila javnog gradskog prevoza, od kojih 130 tramvaja, 94 trolejbusa i 1.019 autobusa.

Završeni su radovi u Ulici Maksima Gorkog, pa su vozila na linijama 25, 25 P i 26 vraćena na redovne trase, kao i vozila na liniji 30, jer su završeni radovi u Medakovićevoj ulici, dodao je Vuković.

Saobraćaj u Beogradu jutros je blago pojačan na prilazima gradu, kao i trazitni saobraćaj na kružnom putu, odnosno obilaznici oko Beograda, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer udruženja Žuti taksi.

Saobraćaj je blago pojačan na Zrenjaninskom i Smederevskom putu Savskoj i Ibarskoj magistrali, rekao je dežurni dispečer tog udruženja Vlada Ivetić i dodao da za sada nema gužvi.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

one × 3 =