Kaluđerica: Prodaje se tržni centar za 5,4 miliona evra

0
NextWEB hosting

Erste banka oglasila prodaju šoping-mola u Kaluđerici koji je kao velika investicija otvoren 2010. Oni koji žele da učestvuju u nadmetanju moraju da uplate jemstvo od 540.000 evra

ŠOPING-centar „Point“ u Kaluđerici je na prodaju. Erste banka ponudila je u oglasima nekretninu od 10.000 kvadrata čija je tržišna vrednost procenjena na 5,4 miliona evra.

Prvo usmeno javno nadmetanje biće organizovano 8. decembra, a početna cena za licitiranje je 60 odsto od procenjene vrednosti. Oni koji žele da učestvuju u nadmetanju moraju da uplate jemstvo od 540.000 evra.

Ovaj šoping-centar otvoren je oktobra 2010. godine. Predstavljao je vrlo ambicioznu investiciju firme „Imo point“ u koju je uloženo osam miliona evra. Računalo se na veliki broj stanovnika Kaluđerice, koji u blizini nemaju sličnu tržišnu ponudu. U njemu su otvoreni megamarket, banka, menjačnice, prodavnice garderobe i obuće, sve za kuću… S vremena na vreme se otvori neki kafić, pa zatvori. Ipak, u njemu sada ima i praznih lokala.

Mnogi smatraju da ovaj tržni centar nije dovoljno razrađen, jer se nalazi u „rupi“ Kaluđerice, nedaleko od crkve, gde nije velika frekvencija stanovništva.

Izvor:novosti.rs

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

5 × four =