Mesečni horoskop za novembar 2014.

0
1123
NextWEB hosting
NextWEB hosting

OVAN

Mesec priličnih izazova jer ćete morati doneti vrlo bitnu odluku vezanu za posao. S jedne strane, vi osećate sigurnost i obavezu prema saradnicima, a sa druge, nadate se rešenju zaostalih i nagomilanih problema, mada je sve izvesnije da je bolje započeti nešto novo.U ljubavnom životu ima pozitivnih promena u smislu da ste sa voljenom osobom postigli dogovor o planovima za budućnost. Prija vam vreme koje provodite u razgovoru sa porodicom. Fizički se dobro osećate, mada ste pomalo napeti.

BIK

Novac koji dugo očekujete bi trebalo zahvaljujući trudu vaših bliskih saradnika, da dođe do vas. Nije vreme za velike poduhvate, važnije je da sačuvate status koji imate, a da pripremite podršku za nove poduhvate, krajem sledećeg meseca. Malo ste umorni od svega i želite da se opustite. Vaš partner je malo ljubomoran, a vi uvređeni i ne želite da se pravdate. Možda bi trebali da budete fleksibilniji , pa da provedete više vremena zajedno. Moguće su manje virusne infekcije i prehlada.

BLIZANCI

Vreme koje je pred vama navodi vas na donošenje dugoročnih planova i to onih sa realnom osnovom i izvodljivošću. Bolje je prihvatiti i manje plaćen posao koji vam donosi dugoročnije rešenje, nego težiti za nekim boljim, ali rizičnijim prilikama. Oni koji se bave podučavanjem i obrazovanjem, mogu imati novu ponudu. Ljubav je polje kojevas trenutno smiruje i čini da se dobro osećate pored osobe koju ste izabrali. Usamljeni će imati novu priliku koja im odgovara. Imate mnogo energije, ali se malo krećete.

RAK

Ovaj mesec će vam doneti željene novosti, samo ako ne oklevate i ne pravdate svoju preopreznost nekim nedostacima prilika. Zvezde kažu da ono što sada započnete ima sve šanse da bude dugoročno stabilno i uspešno. Što hrabrije odluke donosite, biće bolje prihvaćene i podržane. Budite od akcije. Ukoliko sa voljenom osobom želite da kupite ili adaptirate nekretninu, pravi je trenutak. Zaljubljeni ste kao na početku veze. Odlično se osećate, pripazite samo da ne jedete previše, moguć je porast težine.

LAV

Posao kojim se bavite veće dugo ne ispunjava vaše standarde i vi se osećate kao da biste menjali posao, da odete u bilo kom pravcu. Važno je da uočite šta je dozrelo za promenu i koliko je moguće promeniti prilike na vašem poslu. Ne donosite ishitrene odluke, sačekajte pomoć i savet osobe na koju ste uvek mogli računati. Svadljivi ste i prebacujete voljenoj osobi da vas zapostavlja, a sami ne pokazujete želju da bude uz vas. U dobroj ste formi, a rekreacija bi vas i opustila i lepše biste se osećali.

DEVICA

Ubirate plodove vaših odluka iz septembra ove godine i potvrđujete da ste bili u pravu kada ste baš tako odlučili. Oni koji se bave transportom, ili turizmom, mogu imati veći promet i odlične ponude tokom ovog meseca. Poradite na reklami firme, čime god da se bavite. Emotivno ste u dobrom raspoloženju i harmonični sa sobom i voljenom osobom. Izlasci sa prijateljima vam prijaju i više se otvarate u krugu osoba koje vas stimulišu. Manji problemi sa glavoboljom su posledica užurbanog tempa.

VAGA
Novi posao traži dodatno angažovanje i obuku od vas, ali ćete efekte takvog rada vrlo brzo osetiti. Ne sumnjajte u svoju stručnost, nego se potrudite da budete u toku novih informacija i dešavanja. Najbolje će poslovati privatni preduzetnici. Srećni ste u svojoj vezi i ne biste ništa menjali. Budite spremni na putovanje koje možete uskoro isplanirati. Solidno se osećate, manji bolovi Iu donjem delu kičme.

ŠKORPIJA
U sedištu vaše pažnje su odnosi sa potencijalnim partnerima koji vam mogu doneti željene klijente I bolju dinamiku poslovanja. Ne žurite u rizične situacije, nego sve administrativne začkoljice stavite na papir, kako biste bili sigurni u sve što radite. U kući ste sve držite pod kontrolom, ali morate se opustiti, a razgovor voditi prijatno. Nove veze jako privlače usamljene, a jedna može biti jako interesantna. Sjajno se osećate.

STRELAC
Najbolju perspektivu će imati oni koji žele da otputuju u inostranstvo, a nešto manje uspešnu oni koji rade u inostranim firmama. Ako vam se ukaže prilika da se doškolujete i da steknete viši nivo znanja, obavezno je iskoristite. Za sve ostale, stanje će biti uglavnom nepromenjeno. U emotivnom smislu, nikada se niste previpše dvoumili, ne znate zašto vam se to sada dešava. Nova veza obećava više od prethodne. Više se krećite, pazite na unos tečnosti I zdravije hrane.

JARAC
Mesec nekakvog vašeg ličnog svođenja računa, ili bar utisaka. Novi poslovi su u najavi već sledećeg meseca, a ovi postojeći treba da se završe . Dobićete dobre vesti u vezi unapređenja, ili uvećanja zarade. Odgovornosti vam se povećavaju,ali to vama nikada nije bio problem. Veza vam je stabilna, ali joj nedostaje svežine I bliskosti, kao da sve više osećate naviku. Malo prisećanja na prošlo vreme I putovanja na omiljena mesta bi stvorilo renesansu vaših osećanja. Odlično se osećate.

VODOLIJA
Napetost zbog novina vas nikada jače nije mučila. Mada ste svesni da ta promena može biti I dobra po vas, kao da se plašite da učinite prvi korak. Nema potrebe da ispoljavate strah, budite kreativni I spremni da učite nove načine obavljanja poznatog posla. Dobre vesti iz inostranstva su izvesne i povezane sa materijalnim planom. Mnogi od vas mogu biti jako romantični I spremni na zajednički život. To I zvezde poručuju, pa bez oklevanja ispunite svoje velike želje. Dobro se osećate.

RIBE
Svi koji se bave kreativnim poslovima, mogu imati mnogo uspeha i naići na veliku podršku. Ako ste vezani poslom za putovanja, iznenadićete se kako osećate da ste spojili dobro sa lepim i sa uživanjem obavljate svoj posao. Kod svih pripadnika znaka je prisutan veliki optimizam I pozitivno gledanje na sve tekuće probleme. Usamljene Ribe bi mogle sresti osobu kao iz svojih snova I ta veza bi bila nešto što ste odavno želeli.

Horoskop uradila Tatjana Drobac (tel: 0906-202-070)Pišite astrologu na e-mail adresu: tatjanadrobac@hotmail.rs

(prva.rs)

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR