Nedeljni horoskop za period od 30. 11. do 6. 12.

0
732
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao – Spremnost da se družite i komunicirate sa saradnicima ne samo o poslovnim nego i o privatnim stvarima tokom ovog perioda otvoriće vam „vrata za budućnost“. Ukoliko se bavite privatnim biznisom, kada je novac u pitanju, budite potpuno bezbrižni, a ukoliko ste nezadovoljni platom, potražite novi posao.

Ljubav – U prvoj polovini nedelje započećete novu vezu sa stabilnom osobom, dobrog porekla, koja će vam u mnogo čemu odgovarati. Zbog toga ćete imati utisak da su ljubavni snovi najzad počeli da se ostvaruju.

Zdravlje – Čaša tople vode, čim ustanete, povoljno bi delovala na vaš stomak.

BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao – I dalje vas prati sreća u poslu. Ostvarićete bolju komunikaciju s pretpostavljenim, čak ćete blisko sarađivati, a krajnji rezultat biće neka lepa nagrada. Kada je reč o finansijama, očekuje vas mnogo bolji period, kao i dodatni privatni posao.

Ljubav – U ovom periodu značajno mesto imaće tajne veze. Najlepše emotivne kontakte ostvarićete sa Bikom, Devicom ili Jarcem. U vaš život ponovo će se vratiti markantna, pomalo „opasna“ osoba, s kojom ste nekada bili u vezi.

Zdravlje – Pojačajte imunitet na vreme, jer ste skloni infekcijama i prehladi.

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

Posao – Najbolje rezultate doneće poslovi koje budete radili u tajnosti, ali i kontakti sa inostranstvom. Biće i te kako uspešni. Veće preduzetnike očekuje finansijski oporavak, pre svega zahvaljujući situaciji koju nisu iskoristili u prethodnom periodu.

Ljubav – Narednih dana očekuju vas lepa dešavanja u ljubavnom životu, bez obzira da li ste u vezi, braku ili usamljeni. Bićete u prilici da birate između dva ili više partnera, ali značajno mesto u vašem srcu zauzeće osoba sa kojom postoji razlika u godinama.

Zdravlje – Osim manjih problema sa zglobovima i kičmom, dobro se osećate.

RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao – Do kraja nedelje uspećete da ostvarite većinu poslovnih namera, zahvaljujući pomoći saradnika i prijatelja. Rakovi koji su nezaposleni najzad će naći posao kojim neće biti mnogo zadovoljni, ali će ga ipak prihvatiti zbog teške materijalne situacije.

Ljubav – Početkom perioda upoznaćete zanimljivu osobu, koja će vam se jako dopasti već pri prvom susretu. Romantičan susret i započinjanje nove veze očekuje vas na nekom putovanju, verovatno sa sportistom. Rakovi koji su u braku imaće harmoničan odnos s partnerom.

Zdravlje – Potrebno vam je više sna.

LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao – Za poslovnu karijeru ovo je veoma značajan period. Potrudite se da završite na vreme sve poslove na kojima već dugo radite. Bez obzira na posao kojim se bavite bićete u situaciji da birate između dve podjednako dobre mogućnosti. Finansijska situacija se popravlja.

Ljubav – Preko posla upoznaćete interesantnu osobu koja je zauzeta. Neki pripadnici znaka koji su već duže vreme sa voljenom osobom odlučiće da ozvaniče vezu. Najviše vam odgovaraju Blizanci, Vage i Vodolije. Lavovi koji su u braku najzad će uspeti da uspostave skladan odnos s partnerom.

Zdravlje – Problemi sa zubima.

DEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao – Pred vama je period koji donosi stabilnost, jaku volju za dokazivanjem i želju da komunicirate sa osobama koje dele vaše mišljenje. Nervoza i napetost koji su vas pratili poslednjih meseci u potpunosti će nestati. Nesebičnu podršku ćete imati od žena.

Ljubav – Device koje su u dugogodišnjim vezama ili u braku uspeće da prevaziđu probleme sa voljenom osobom. Ukoliko ste već rastavljeni od partnera, budite još malo strpljivi, narednih dana partner će vas potražiti. Starija osoba ne odustaje od vas, a vi ste zainteresovani za jednu crnokosu, izuzetno šarmantnu osobu.

Zdravlje – Prekontrolišete štitnu žlezdu.

VAGA (23. 9. – 22. 10)

Posao – U ovom periodu najvažnije je da prikupite što više informacija koje bi vam pomogle da pronađete za vas najprihvatljivija rešenja. Sigurnim putem idete ka ostvarenju poslovnih planova, a u svemu ćete imati pomoć i podršku bliskih osoba, naročito žena.

Ljubav – Ljubav vam je naklonjena. Odlazak na put mogao bi vam doneti ljubav sa osobom koja nije iz vašeg mesta. U pitanju je Strelac koji će u potpunosti promeniti vaš život. To je osoba o kojoj ste već imali priliku da slušate razne priče, ali niste ni sanjali da će vam se baš toliko dopasti.

Zdravlje – Ne preterujte sa hranom i pićem.

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao – Sreća će pratiti Škorpije koje planiraju da naprave neku promenu, započnu novi posao ili traže zaposlenje. Zapažen uspeh ćete ostvariti na jednom službenom putovanju. Finansijska situacija se popravlja, a verovatno će vam vratiti novac koji ste davno pozajmili.

Ljubav – Iako će biti udvaranja sa više strana, nećete se lako odlučiti za ulazak u novu vezu. Imate neki svoj san, tačno znate kakvog partnera želite i dočekaćete ga uskoro. Želja će vam se ostvariti, do susreta će doći u društvu prijatelja. U braku nema bitnih promena, jači ste nego ikada.

Zdravlje – Povremeni problemi sa krvnim pritiskom i vrtoglavicama.

STRELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao – U završnoj ste fazi jednog projekta. Sredinom nedelje ćete dobiti lepu vest ili ponudu o novom angažovanju. Više ćete biti u kontaktu i saradnji sa pretpostavljenim, što će vam doneti stabilan osnov za dalje napredovanje. Novac vam je naklonjeniji nego pre, očekuju vas dva veća prihoda.

Ljubav – Nesporazume koje ste imali s partnerom uspećete da prevaziđete na obostrano zadovoljstvo. Nova ljubavna romansa na radnom mestu. Bliskom prijatelju dolazi rođak ili poznanik iz inostranstva, a to bi mogao da bude vaš budući partner. Ovo će biti izuzetno buran mesec za ljubav.

Zdravlje – Bez većih zdravstvenih problema.

JARAC (22. 12. – 20. 1)

Posao – Ne samo da ćete raditi posao u kojem uživate i koji volite nego ćete imati i dobre odnose sa saradnicima. Gde god da se pojavite pozitivno ćete uticati na okolinu. Svoje poslovne ideje uspećete dobro da unovčite.

Ljubav – Budite spremni za druženja i izlaske. Ukoliko ste se nedavno razišli s partnerom, nećete dugo biti sami, jer će se ubrzo pojaviti dve interesantne osobe. Slobodni pripadnici znaka imaće mnogo udvarača, ali ne smete da budete neodlučni – sreća je pred vama. Ukoliko se s voljenom osobom već dugo svađate, narednih dana uspećete sve da izgladite.

Zdravlje – U ovom periodu posebnu pažnju obratite na oči.

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

Posao – Ponovo ćete biti u prilici da pokrenete aktivnosti koje su vam za dlaku izmakle proteklog meseca, a da biste u tome uspeli potrebno je da sve pripremite na vreme i što diskretnije. Ovo je vreme novih poduhvata, udruživanja i finansijske stabilnostiali.

Ljubav – Pravo je vreme za ljubav. Biće više zadovoljstva, sloge i ljubavi u vezi ili u braku, ali i nove veze su vrlo aktuelne. Ukoliko je bilo nesuglasica s partnerom, imaćete priliku da se pomirite i poboljšate odnose, a neke Vodolije će se vratiti bivšoj ljubavi.

Zdravlje – Početkom nedelje budite oprezni, može doći do lakše povrede.

RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao – Vaše nove poslovne ideje na okolinu mogu da deluju neuobičajeno neskromno. Ali, duboko u sebi osećate da ste u potpunosti spremni i sposobni sve to i da ostvarite. Najviše prihoda doneće vam manji poslovi.

Ljubav – Susret sa bivšim partnerom doneće obostranu zbunjenost. Ukoliko ne dođe do pomirenja, ne očajavajte, uskoro ćete imati još jednu priliku. U vezama ili braku, Ljubomora bi mogla da pomuti sreću kod Riba koje su u braku.

Zdravlje – Kontrolišete apetit.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR