OPŠTINA PRONAŠLA REŠENJE: Korisnici Narodne kuhinje u Grockoj mogu da odahnu (FOTO)

0
1272
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Kako što su i obećali predsednik GO Grocka Stefan Dilberović i čelni ljudi opštine, ekspresno su pronašli su rešenje u vezi prostorija korisnika Narodne kuhinje.

Naime, kako smo već pisali o ovom slučaju, posle otkazivanja prostorija Crvenog krsta od strane sekretara Slobodana Tošica, opštinsko rukovodstvo je izdalo nalog da se jedna prostorija u starom  delu opštinske zgrade koju je do sada koristio Crveni krst Grocke  isprazni, i osposobi za neometan rad Narodne kuhinje.

Već danas su radovi na adaptaciji tih prostorija krenuli, pa smo tragom ove informacije uputili da obiđemo opštinsko dvorište. Na licu mesta zatekli smo dva radnika koji su uzurbano radili na molerskim radovima koji su nam rekli da ce već sutra raditi unutrašnje radove u pomenutoj prostoriji.

Pozvali smo telefonom  predsednika GO Grocka Stefana Dilberovića, koji nam je ovom prilikom dao izjavu:

-Tačno je,  ovih dana užurbano smo tražili rešenje povodom ovog problema. Najavljuje se pad temperature i mi ne želimo niti ćemo dozvoliti da naši najugroženiji sugrađani zbog bilo koga ispaštaju, i hitno smo našli rešenje. Želimo da sve bude po zakonu, pa smo uvidom u dokumentaciju ustanovili da jedna od prostorija Crvenog krsta koja se nalazi u staroj zgradi opštine  pripada opštini Grocka. Slobodanu Tošiću je naloženo da prostoriju odmah isprazni, što je on učinio u petak i sutra bi trebao da preda ključ, a mi nastavimo sa adaptacijom tih prostorija. Nadam se da ćemo već u toku ove nedelje staviti tačku na ovaj slučaj.- rekao je predsednik Stefan Dilberović

Mi ćemo i dalje pratiti šta će se po ovom pitanju dešavati i redovno vas obaveštavati, u svakom slučaju Grocka info pozdravlja ovu inicijativu i brigu za socijalno ugrožene sugrađane naše opštine.

SKANDAL: Crveni krst u Grockoj izbacio korisnike Narodne kuhinje!

GROCKA: Korisnike Narodne kuhinje dočekala zaključana vrata Crvenog krsta!

IMG_20141109_120521 IMG_20141109_120516

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR