Predrag Stojanović – Pile SPS: Izbori u OO Grocka su umesto bajkovitog , dobili epilog kojim je poražen um , poraženo poštenje i poražen normalan čovek

0
1171
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Mnogo je vremena potrošeno ,da bi se dokazalo nešto što je toliko očigledno i šta ?
Izbori u OO Grocka su umesto bajkovitog , dobili epilog kojim je poražen um , poraženo poštenje i poražen normalan čovek .
Znamo svi da je tanka linija koja razdvaja jednoumlje i maloumnost jer maloumnost jedno stanje nedostatka šireg pogleda na svet i svesnosti onoga što se događa u neposrednoj okolini .
I dok čovek lično ne prođe kroz lavirint političkog ludila , ne može se shvatiti besmisao bavljenja POLITIKOM u ovom sadašnjem trenutku , osim ako cilj nije samo sticanje neke lične koristi .
I upravo u to sam se uverio , prisustvujući našoj Izbornoj Konferenciji OO SPS Grocka , koji moram da naglasim moj MO SPS-a Kaluđerica bojkotuje zbog neadekvatne zastupljenosti u organima OO i upravo zbog toga sam i lično odustao od kandidature za predsednika OO .
A doživeo sam to da o meni sude oni koji upšte nisu učestvovali u radu OO SPS-a Gocka , barem ne ove zadnje tri godine .
Ali suština je sledeća . Da bi bio potpuno siguran da ne grešim i siguran da je jedini kriterijum za ponovni izbor Milana Jankovića na mesto predsednika samo licna korist onih koji su za njega glasali ,i da tu ideja socijalizma i partijska politika nemaju šta da traže , uključio sam se konstruktivno u rad i rekao šta sam imao a u raspravi postavio nekoliko pitanja i možete zamisliti sledeće odgovore ;
Podpredsednica Dragana Ćujić ne zna odgovor na ono o čemu je pričala pre samo pet minuta , tj kao predsednikov podparol i PR u izveštaju o radu između dve konferencije je rekla da se intezivno radilo na povećanju koalicionog kapaciteta .
A na moje pitanje sta se to radilo i ko su ti koalicioni partneri nije znala da odgovori .
Predsednik Milan Janković na pitanje koliko ima SPS odbornika u Skupštini opštine tri ili osam nikako nije mogao da se odluči jer su ga zbunile predhodno iznete dve kontradiktorne izjave ,koje je lično plasirao , da smo osvojili osam odborničkih mesta a da je teško da se nesto uradi samo sa tri odbornika .Pa neka sad moji članovi SPS-a u Grockoj vide koga su to izabrali .
Onoga koji je davno izgubio obraz i reč .
Onoga koji je izgubio vlast .
Onoga koji je kukavički dozvolio da ga izbace iz sopstvene kuće .
Onoga koji je izgubio svu partijsku dokumentaciju .
Onoga koji je izgubio 2500 glasova na zadnjim izborima .
Onoga koga je napustio jedan i jedini koalicioni partner .
Onaj koga ne priznaje najmaje 40 % članova SPS a u Grockoj .
I da Vas ne zamaram vise a ima još dosta toga ,
Da ostavimo za drugi put .
Šlag na tortu je dao sekretar partije Vladimir Lukić i ako mu je pitanje postavljeno na čisto Srpskom jeziku , jer nije znao i nije mogao i ako se mnogo trudio,da kaže zbog čega je to konkretno Milana Jankovića njegov MO , predložio za mesto predsednika i ako je to sam lično i učinio .
A bio sam lično tamo prisutan , tamo i na još par MO i uvek isto , ne znaju zbog čega su ga predložili .
I sada sam potpuno siguran da je jedini motiv ponovnog izbora Milana Jankovica , lična korist onih koji za njega glasali tj da je taj izbor on direktno platio partijskim resursima .
To je toliko očigledno i to je svima sada veoma jasno , a menij je lično muka od svega ovoga .
Zato sam i pustio priču o ona dva zeca iz PKB rezervata u restruktuiranju , jer sam znao šta će se i dogoditi .
Lično očekujem reagovanje GO , ali najviše se uzdam u reakciju druga predsednika Ivice Dačića jer je na ovom sastanku izneto da je upravo Milan Jankovic rekao uoči nekih ranijih izbora , da ako Ivica Dačić bude predsednik SPS – a on u toj partiji više neće biti .
E moji drugovi socijalisti , moj narode Srpski , posle ovoga , MO SPS Kaluđerica se lepo zahvalio , poželeo sreću u daljem radu i opet po treći put za redom u poslednjih mesec dana napustio sastanak OO.
Poruka sa ovog skupa je ;
Druže predsedniče Ivice Dačiću , spašavaj socijalističku ideju i zdrav razum , onih tvojih i partiji vernih članova .
Zaključak glasi ;
Neka sve prenoći , odleži i slegne se , borba tek predstoji .
I pitanje ;
U šta verovati kada se izgubi socijalistički indentitet .


Za bolji SPS !
Za bolju Grocku !
Za bolju Srbiju !

Samo u svoje ime Predrag Stojanović Pile

p.s U subotu ću objavit moje , kao kandidata za predsednika spremljeno obraćane , Izbornoj Skupštini OO SPS-a Grocka , koje zbog ponižavajućeg položaja MO SPS-a Kaluđerica nisam imao prilike da realizujem.

10711557_527322067404089_507243566_n10350551_546641632138799_2665093215678152998_n

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR