Rešite test: GDE SE OSEĆATE KAO KOD KUĆE?

0
807
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Gde želite provoditi svoje vreme, fizički i psihički? Odaberite jednu od ponuđenih slika u kojoj se osećate “kao kod kuće”. Pogledajte objašnjenje zašto ste odabrali baš tu sliku.

where-are-you-001

SLIKA 1

Polje trave koje se njiše na povetarcu prekrasan je primer života koji se kreće u svojim prirodnim smerovima. Vi ste inteligentna osoba koja ima svoju setnu stranu. Uživate biti sami i razmišljati o svemu što vam se događa u životu.

PORUKA: Život može biti pozitivan i negativan, svetao i mračan, sretan i tužan. Tek kada to naučite, obogatićete se sa više pozitivnosti. Čin davanja je važan način za obogaćivanje vašeg ​​života.

SAVET: Vreme je da aktivno poradite na svom emocionalnom isceljenju. Nemojte se bojati da se oslobodite stare nerešene boli. Tek kad dovedete svoje osećaje na površinu, možete ih se rešiti jednom zauvek. Emocionalno lečenje vas u potpunosti može osloboditi.

SLIKA 2

Kamene ploče po kojima hodate su tu da vas podrže. Život će vas takođe podržati. Vi ste osoba kojoj bi dobro došao podsticaj duha, jer lako podležete težini spoljašnjeg sveta.

PORUKA: Vreme je da savladate svoje strahove i pokrenete se u svim aspektima svog života. Bez obzira čemu trenutno oklevate, znajte da uvek postoji pozitivan način pristupa. Prestanite gledati prema tlu i držite glavu visoko. Duboko u sebi, vi ste vrlo jaka osoba, samo trebate verovati u to kako biste krenuli naprijed. Najmoćnija stvar koju imate je vaš um.

SAVET: Znajte da, kada se osećate zaglavljeni, zarobljeni ili zbunjeni,  stvari se uvek menjaju i kreću. Ne postoji zaglavljenost. Kada prepoznate da se tako osećate, to može biti jedna od najboljih stvari za vas, jer tada kreće pravim putem.

SLIKA 3

Svetla, muzika, uzbuđenje. Vi ste osoba koja voli osloboditi svoju kreativnu stranu. Vi volite biti u masi ljudi, ali takođe volite biti viđeni i saslušani.

PORUKA: Važno je da se setite kako vaš stvaralački duh ne pokreće samo navala zvuka ili neverovatan vizualni performans. Nedirnuta prirodna sredina pruža najbolji kreativni naboj. Ona je veza s kreativnošću. Trenutno se trebate usresrediti na svoju vezu s prirodom i svoju vezu sa samim sobom. Stvorite zdravu ravnotežu u vašem životu.

SAVET: Najbolji način da živite kreativno je da dopustite sebi da se izrazite na sve moguće načine. Ne potiskujte svoje kreativne porive. Ako se osećate da želite pevati, pevajte iz petnih žila. Ako se osećate da želite plesati, plešite na ulici.

SLIKA 4

Mir i spokoj. Jednostavnost oblika vode jedan je od najvažnijih meditativnih i lekovitih sredina. Vaš um i telo traže od vas da odvojite više vremena za mir i spokoj.

PORUKA: Vreme je da doista poslušate ono što vam srce govori da učinite. Kada slušate svoje srce vaš duh jača i postajete više povezani sa spoljnim svetom. Koristite svoju intuiciju. Sve je

energija i stoga je sve povezano. Nemojte sumnjati u svoje unutrašnje poruke. One su obično tačne.

SAVET: Ako ne slušate svoje srce i svoju intuiciju, sigurno ćete se uvek kretati u pogrešnom smeru.

SLIKA 5

Prekrasno jesenje lišće predstavlja dolazak novih početaka. U lišću oko vas, koje menja boje, postoji osećaj bogatstva, ispunjenja i postignuća.

PORUKA: Morate se odmoriti od nekih stvari. Uzmite pauzu od svega što vam crpi energiju i ne da vam da spavate. Neka neko drugi preuzme brigu o tim stvarima na neko vreme. Usresredite se na ono što zaista želite da radite. Za vas je važno da imate ravnotežu, a osećaj kao da ste zarobljeni je vrlo nezdrav.

SAVET: Dopustite sebi da se prebacite na bilo koje kreativne zadatke sa kojima se osećate povezani. Nemojte se suzdržavati od nečega jer mislite da to nije za vas. Ako se probudite jedno jutro i osećate da morate nešto da uradite, uradite to. Dopustite sebi da budete vođeni duhom.

SLIKA 6

Život i energija u šumi je netaknuta, ima najviše vibracija i duhovno je pozitivna. Vi ste stara duša kojoj je potrebno više vremena za razmišljanje i stvaranje.

PORUKA: Znajte da ste voljeni. Čak i ako nemate nikoga oko sebe ko vam to govori, ipak jeste. Voli vas čitav svemir. Ako se osećate sami ili neshvaćeni, nema potrebe da očajavate. Kada šaljete ljubav, dobićete ljubav natrag. Pokušajte sa slanjem ljubavi svima koje poznajete. Ako ne znate nikoga, šaljite ljubav stablima, biljkama, životinjama ili ljudima uopšteno. Dobićete ljubav natrag.

SAVET: Kada delujete iz pozicije unutrašnje spoznaje i poverenja, stavljeni ste u višu vibraciju. To je nivo vibracije koja privlači obilje u svim područjima vašeg života.

SLIKA 7

Predivan dan na smirujućem i ugodnom pašnjaku. Predivno plavo nebo ne pokazuje zabrinutost za oluju koja može doći. Vi ste osoba koja se voli osećati sigurno i retko odstupa od uobičajene rutine.

PORUKA: Vi imate moć učiniti sve i svašta, a sve što morate učiniti je da pokušate. Dokučite šta želite osećati. Želite li osećati ljubav, zdravlje, bogatstvo? Ovde se ne radi o razmišljanju šta želite imati, već o osećaju koji želite imati. Kada nešto uistinu osećate, to će biti vaše.

SAVET: Kad postavite svoje namere kako želite osećati svoj život, vi šaljete poruku u svemir, tražeći da se to dogodi. Kada se osećate dovoljno snažno u svojim namerama, one će se sigurno ostvariti na neki način.

SLIKA 8

Ova fotografija grafita je kreativna, ali nekima i opterećujuća. Ova je scena savršen primer nečijeg kreativnog bega. Vi ste osoba koja se povremeno oseća neodlučno i zbunjeno prema problemima koji stoje pred vama.

PORUKA: Budite otvoreniji kada je u pitanju tuđa tačka gledišta. Nije sve crno-belo, niti bi trebalo biti. Morate donositi odluke na temelju gledanja svake situacije iz svih uglova. To je jedini način da prema nečemu budete fer.

SAVET: Iskreno se pomirite sa onim što cenite i vrednujete u svom životu. Iskorak i povezivanje sa drugima će proširiti vaše razumevanje mnogih različitih tema. Poslušajte sve savete koje možete dobiti, ali na vama je da donesete svoje konačne odluke.

SLIKA 9

Savršeni ljiljani simbolizuju zadovoljstvo. Vi ste neko ko uživa u osećaju sreće i mira. Zauzeti ste svakodnevnim aktivnostima i držite oči na onome što treba biti urađeno. Često ste zaokupljeni svojim obavezama, pa se nikada ne zaustavite i dozvolite životu da se dogodi.

PORUKA: Vreme je da se jednostavno prepustite životu i pustite da se put kojim se krećete otvori ispred vas. Nemojte se brinuti oko toga šta trebate postići i koji vam je sledeći potez. Kada se brinete, vi stvarate sebi prepreke. Neka se život dogodi.

SAVET: Bez obzira na to koliko težak život može ponekad biti, nemojte odustati. Najbolji dan u vašem životu bi mogao biti već sutra. Cvet uvek mora proći kroz razdoblje rasta ispod mračnog tla, pre nego što se pretvori u neverovatno lepu kreaciju.

Izvor: atma.hr

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR