TUGA: Fudbaler poginuo na istom mestu gde i njegov otac

0
609
NextWEB hosting
NextWEB hosting

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u noći između petka i subote, na putu Pojate-Kruševac kod sela Lučina, poginuo je fudbaler Nenad Stojković (27) iz Stalaća, dok su četiri putnika autobusa sa kosovskim tablicama povređeni.

Do nesreće je došlo kada je Stojković, vozeći automobil, iz za sada nepoznatih razloga, prešao na suprotnu stranu i udario u autobus. Autobus je nakon sudara udario u ogradu obližnjeg dvorišta i srušio je. Od zadobijenih povreda fudbaler je preminuo na licu mesta, dok su tri putnika iz autobusa zadobila lake, a jedan teške povrede.

Povređene putnike su ekipe Hitne pomoći iz Ćićevca prevezle u kruševačku bolnicu gde im je ukazana pomoć. Svi povređeni, među kojima je bilo i jedno dete, na sopstveni zahtev su posle nekoliko sati otpušteni iz bolnice.

U Stalaću i Ćićevcu su šokirani pogibijom Nenada Stojkovića.

Tragedija: Nenad Stojković

– Bio je divan momak. Igrao je fudbal. Prvo u lokalnom Trudbeniku a poslednjih godina i u Slogi iz Ćićevca. Studirao je DIF, a donedavno je razvozio hleb za jednu pekaru. Strašna tragedija za njegovu porodicu. Pre dvadesetak godina na istom mestu gde je stradao fudbaler poginuo je njegov otac. Nenadova sestra se tada nije bila ni rodila. Oca nije zapamtila, a sada je izgubila i brata – pričaju Nenadovi prijatelji.

  • Autor: BLIC
  • Photo: blic

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR