TV PRVA: Emisija “Radna akcija“ kod porodice Grebenar u Zaklopači

0
1879
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Novi zadatak za ekipu Radne akcije nalazi se u Zaklopači. Vredni majstori obnoviće kuću porodici Grebenar u kojoj žive baka Angelina, njen sin Srđan, njegova žena Milina i njihovo dvoje dece – petogodišnja Jelena i dvogodišnji Darko.

PORODICA GREBENAR

Kuća porodice Grebenar, stradala je od kiše i podzemnih voda tokom majskih poplava. Skoro nedelju dana, Srđan i Milina su pokušavali da izbace vodu koja nije prestajala da ulazi sa svih strana u i ovako oronulu i trošnu kuću. Rupe u zidovima za odvod vode, bile su jedino rešenje.

Srđanova majka Angelina je šećeraš već 25 godina, odstranjeno joj je stopalo i ne vidi, a u poslednje vreme gubi i sluh. O njoj brine snaja.

Pored poteškoća sa Angelinom, Milina posebnu brigu vodi i o svom dvogodišnjem Darku, koji je operisao bešiku još sa pet meseci.

Posle poplave od prijatelja su dobili pomoć u materijalu, pa su zajedno sa komšijama podigli sprat iznad. Tu nema ni struje ni vode, ničega, samo cigla. Zbog toga ni problem sa prokišnjavanjem nije rešen,a u prizemlju kuće ne može da se živi.

trejler Radna akcija S05E10_prva.rs.mp4
  Celu najavu emisije možete pogledati OVDE

Utorak, 18. novembar u 21.10h

TV PRVA

Komentari

komentari


Warning: A non-numeric value encountered in /home/grockain/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

POSTAVI ODGOVOR