Žena ispala iz autobusa, dva napada na taksiste

0
974
NextWEB hosting
NextWEB hosting

BEOGRAD – Prošle noći u Beogradu bila su dva odvojena napada na taksiste koji su, sa ubodnim rana, zbrinuti u dežurnim prestoničkim zdravstvenim ustanovama, a tokom večeri, na Kanarevom brdu, iz autobusa GSP-a ispala je starija žena, izjavila je jutros portparolka Hitne pomoći dr Nada Macura.

Sinoć, u 19:40 sati na uglu ulica Pere Velimirovića i Borske, iz autobusa GSP-a ispala je žena (74) i sa povredama glave, slabinskog dela leđa i kičme prevezena je u Urgentni centar, kazala je Macura.

Prvi napad na taksistu bio je sinoć, u 21 sat, u Dalmatinskoj ulici na opštini Palilula.

Taksista (59) sa udobnom ranom desne šake prevezen je u Urgentni centar.

U 22:06 sati napadnut je još jedan taksista (59) u Knez Danilovoj koji je, sa posekotinom korena desne šake, prevezen u Klinično-bolnički centar Zvezdara.

Sinoć u 19:12 sati na Adi Ciganliji u saobraćajnoj nesreći lakše su povređene tri osobe.

Ženska (50) i muška (40) osoba zatobili su tupe povrede glave,a još jedna muška (35) osoba je zadobila tupu povredu leve strane grudnog koša i svi su prevezeni u Urgentni centar.

Noćas u 03:01 sat na uglu Bulevara Nikole Tesle i Mihajla Pupina u saobraćajnoj nesreći vozač (40) automobila zadobio trzajnu povredu vrata i prevezen je u Urgentnom centru.

Tokom prošle noći evidentirano je 139 intervencija od kojih je 29 bilo na javnom mestu.

Za pomoć su se najviše javljali srčani i psihijatrijski bolesnici.

U kojoj meri, vremenski uslovi su nepovoljno delovali na psihijatriske bolesnike, govori podatak da je u Psihijatrijskoj klinici „Laza lazarević“ zbrinuto 12 bolesnika ambulantno i četiri su promnjena u bolnicu.

Foto Tanjug, D. Peternek (arhiva, ilustracija) Tanjug

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR