10 saveta ako hoćete da vam grudi izgledaju vrhunski (a da ne idete pod nož)

0
1475
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Autor: mondo.rs Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

Lepe, čvrste grudi privlače pažnju muškaraca, ali to nije jedini razlog zašto bi trebalo da povedete više računa o njima. Evo šta da radite da izgledaju najbolje moguće.

Dobar brushalter

Loš brushalter, odnosno onaj koji vam ne odgovara u potpunosti izgledaće loše, bez obzira na to kakve i kolike grudi imate. Mučenje grudi brushalterima koji su mali ili uski, neće vam doneti nikakvo dobro. Znamo da je važan i izgled grudnjaka, ali pre svega birajte one udobne, u kojima ćete se osećati prijatno.

Važan je i materijal

Brushalteri od pamuka ili svile mnogo su bolji izbor od onih sintetičkih. Veštački materijali mogu da iritiraju kožu i zadržavaju vlagu, pa može doći do razvoja gljivica, što vam nikako ne treba. Dakle, jasno je – prirodno je bolje (i kada je reč o grudima, i o materijalu brushaltera).

Nosite ga redovno

Istina ponekad nije lepa, tako je i u ovom slučaju – grudi vremenom postaju sve opuštenije, a svakodneno nošenje udobnog brushaltera pomoći će vam u borbi protiv gravitacije. Ukoliko grudi nemaju „podršku“, odnosno ne nosite grudnjak redovno, pre će se opustiti.

„Častite ih“ masažom

Za lepe, čvrste grudi, potrebno je malo truda – izmasirajte ih povremeno. Osim što će poboljšati cirkulaciju i pomoći da „one“ duže budu čvrste, masaža grudi je i način da obavite samopregled. Već znate – ako primetite bilo šta neobično, pravac kod lekara.

Hladan tuš

Hladna voda je dobra za kožu i naravno, za grudi. S obzirom na to da je hladnije vreme, ako baš ne želite dodatno da se rashladite tako što ćete hladan tuš okrenuti pravo na grudi, pokvasite sunđer za kupanje hladnom vodom i njime ih izmasirajte.

Pravilno držanje

Osim što je za kičmu važno da ispravite leđa dok sedite i hodate, učiniće i da vaše grudi izgledaju lepše nego kada sedite/hodate pogrbljeni.

Hrana

Već znate da zdrava ishrana doprinosi izgledu kože – biće sjajnija i zdravija, a isto važi i za kožu grudi, koja je naročito osetljiva.

Pažljivo sa dijetama

Sigurno ste već čuli za takozvani bumerang efekat koji dijete mogu imati. Česte varijacije kilograma ostavljaju posledice i na grudima – mogu se stvoriti i strije, koža gubi elastičnost i postaje opuštenija, a „gravitacija“ polako dobija bitku.

Voda

Nedovoljan unos vode znači suvu kožu, koja postaje manje elastična i opušta se. Nastavak znate – to znači i opuštene grudi, što sigurno ne želite. Dakle, unosite dosta tečnosti, najpre vode, a izbegavajte zaslađene napitke.

Hidriranje

To možda ne treba naročito napominjati, ali nega grudi podrazumeva i nanošenje krema i losiona koji će hidrirati kožu.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR